SERSİM’in yeni markaları TECNA ve USTO, sektörün deneyimli isimlerinden Kubilay YEŞİLMEN’e emanet

Tecna ve Usto markaları ile piyasaya hızlı giriş yapan tecrübeli üretici Sersim, iç pazarda ürünlerini tüketicilerine en iyi şekilde ulaştırabilmek için profesyonel bir yapılanmaya girdi.

“Ankastre Ocak-Fırın-Davlumbaz başta olmak üzere pişirici grubu ürünler ve derin dondurucu ürünleri, kendi kategorilerinde 1milyon adetlik büyüyen bir pazardır. Bu pazarda iş ortaklarımıza daha hızlı ve verimli hizmet verecek şekilde organizasyon yapımızı hızla büyütüyoruz. Fabrikamızın 47 yılı aşkın üretim tecrübesi, tüketici ihtiyaç ve isteklerini ön plana alarak geliştirdiği çok amaçlı yeni ürünlerle tüketicilerine; pratik ve uzun y ıllar kullanacağı ürünler sunuyor. Bu anlamda yerli markamız Tecna ve Usto ile tüketici beklentilerine ve ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefliyoruz. Tüketiciye hayatını kolaylaştıran, fayda sağlayan özellik ve teknolojileri uygun fiyatla sunuyoruz. Kaliteyi daima ön planda tutarak oluşturan ürünlerimize tasarımlarımıza çok güveniyoruz.”

Pişirici ürün gamımızın tamamı buhar destekli pişirme özelliği yanı sır a Air Fry pişirme özelliği bulunuyor. Bu üstün özellik sayesinde Fırın temizleme derdini ortadan kaldırarak eşit ısı dağılımı ile tüketiciye konforlu ve hassas pişirme deneyimi sunuyoruz.

Mutfaklarda nefis lezzetlere sahip olma imkânı yaratıyoruz

Soğutucu grubunda daha geniş hacimli çekmeceli derin dondurucular ve Peynir saklama özellikli sandık tip derin dondurucular ile rakiplerinden öne çıkıyoruz. Türkiye genelinde satış sonrası ve kurulum hizmeti veren 185 servisle tüketiciye hizmet vermekteyiz.

Özetle; Geçmiş deneyimlerimizi burada değerlendireceğiz. Orta ve uzun vadeli planlar yaptık. 100 SKU üzerinde bir ürün gamı ile iç pazarı domine edeceğiz Pazarda genç ve güçlü bir oyuncu olacağız. Kısa sürede markalarımızı hızlı şekilde pazarda penetre edeceğimizi ve dikkat çeker satışlara imza atacağımızı şimdiden söyleyebilirim.

Ürün gamını geliştirmekteyiz! Yeni kategoriler oluşturduk. Eski tip ürünlerden yeni tip ürünler e geçtik. Pratikliği artırıcı farklı tasarım ve renkli ürünlerimiz var. Pişirici ve soğutucu kategorisindeki ürün gamımızı genişletiyoruz. Önümüzdeki dönemde yeni ürünlerimizi tüketicilerimiz ile buluşturmayı hedefliyoruz.

Kubilay YEŞİLMEN kimdir?

Yıldız Teknik Üniversitesinden mezun olup, Makine Yüksek Mühendisi olarak iş hayatına atılan Yeşilmen, 1997 – 2024 yılları arasında sektörün önemli markalarında çeşitli üst düzey görevlerde ve birçok farklı satış kanalında çalışmalarını sürdürmüştür. Aynı zamanda profesyonel KOÇ olan Yeşilmen, en son Regal bayi kanalını ve Telefunken-Finlux distribütör kanalını yönetmiş, uzun yıllar süren tecrübe ve deneyimini şimdi Tecna ve Usto markası için değerlendirmektedir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*