Hem sağlığınızın hem de cebinizin dostu Arzum Foodie…

Yeni ürünler beni her zaman heyecanlandırıyor, hele bu ürünler deneyimlemiz için bize özel gönderildiğinde ürünün paket açılımını yapıp daha detaylı kullanmak hoşuma gidiyor.

Elektrikli küçük ev aletleri firmaları genellikle geçtiğimiz yılı biraz durgun geçirdi, o alışık olduğumuz durmadan çıkardıkları yeni ürün performansını, bu şirketlerden geçen yıl pek göremedik. Tabi bu tüm markalar için geçerli değil. Küçük ev aletleri sektörünün lider markalarından Arzum yeniliklerine devam ediyor. 2019 yılı başında kişisel bakım ürünlerinde Ducati ile sükse yapan Arzum Küçük Ev Aletleri, 2019 yılı sonunda da FOODIE ile piyasalara merhaba dedi.

Bu yıl evinizde ki lezzeti aynı sıcaklıkta ve tazelikte gittiğiniz her yere taşımaya ne dersiniz?

Artık abur cubur yok, Foodie var! Özellikleriyle Türkiye’de bir ilk olan Arzum Foodie Elektrikli Modern Sefer Tası, sizi sağlıklı yaşamın tadını çıkarmaya davet ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Alerji ile Yaşam Derneği yetkilileri ile tesadüfen bir toplantıda karşılaştım. Günümüzde alerji hastalığından milyarlarca insan etkilenmiş durumda… 2050 yılında 4 milyar insanın alerji hastası olacağı tahmin ediliyor. İş hayatında bu kadar büyük oranlarda etkilenen insanlık, ev dışı beslenmesine de dikkat etmek zorunda. Özellikle çalışan genç nüfus, ev dışında geçirdiği vakitlerde en çok şunu soruyor kendisine “bugün ne yesek” işte bun sorunun cevabı Arzum Foodie Elektrikli Modern Sefer Tası… Sağlıklı ev yemeklerinizi dilediğiniz her yere ağır olmayan tasarımı ile taşıyabilirsiniz üstelik şık çantasıyla.

Arzum Foodie

Sabah kahvaltınızı, ofiste veya okulda öğle arası yemeklerinizi ya da piknikte yiyeceklerinizi sıcacık, taze ve sağlıklı bir çözüm sunuyor Foodie.

Tek veya çift katman olarak kullanım imkânı sunan Foodie Elektrikli Modern Sefer Tası ile yemeklerinizi hem ısıtabilir hem de buharda pişirebilirsiniz. Vakumlu kapaklar sayesinde yemekleriniz uzun süre taze olarak saklayabilirsiniz. Yumurta haşlamak ve pirinç pilavı pişirmekte Foodie ile mümkün. Kendi yaratıcı fikirleriniz ile eviniz de sushi bile yaparak harikalar yaratabilirsiniz.

Şık ve kompakt tasarımı, çevre dostu taşıma çantası ile kolaylıkla taşıyabileceğiniz Foodie Elektrikli Modern Sefer Tası eğlenceli dış yüzeyi ile de gününüze keyif katmaya hazır.

Hem sağlığınızın hem de cebinizin dostu Arzum Foodie Elektrikli Sefer Tası’nın fiyatı 479,90 TL.

Arzum Foodie
Arzum Foodie

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*