Arzum OKKA, kahvedeki uzmanlığını 8. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’nda ortaya koydu 

Dünyaya Türk Kahvesini Sevdiren Marka: Arzum OKKA, gastronomi alanında sektöre yön veren, dünyaca ünlü gastronomi profesyonellerini aynı çatı altında buluşturan 8. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’ndaki yerini aldı. Arzum OKKA ve OKKA Rich Spin M gibi birbirinden farklı ürünleri ile etkinliğe katılan Arzum OKKA, lezzetli ikramlarıyla konferansta Türk kahvesindeki uzmanlığını ortaya koydu.

Türkiye ile dünya gastronomi arasında köprü görevi gören 8. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı, 4-5 Kasım 2023 tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Bu yıl “Geography” (Coğrafya) temasında düzenlenen etkinlikte katılımcılara birbirinden lezzetli ikramlarda bulunan Arzum OKKA, temsil ettiği bu coğrafyanın en kadim kültürü kahve ile etkinliğin ilgi odağı oldu.   

Dünyaca ünlü 60’tan fazla şef, 30’dan fazla barista, sommelier ve miksologun yanı sıra Türkiye’den 200’ün üzerinde profesyonel konuşmacının yer aldığı etkinlikte Arzum OKKA, misafirlerine ürünleriyle hazırladığı bol köpüklü, ağır ateşte pişirilmiş lezzetli kahve deneyimi yaşattı. Arzum OKKA, Rich Spin M ile kahvedeki uzmanlığını sadece Türk kahvesi ile sınırlı tutmadığını, sütlü Türk kahvesi ve farklı aromalarla hazırlanan diğer Türk kahveli içecekleriyle tüm dünyaya kanıtladı. Katılımcılar, Türk kahvesinin yanı sıra hazırlanan farklı ikramların tadını doyasıya çıkardı.    

“Arzum OKKA’nın kahvedeki uzmanlığını sergilemek için son derece iyi bir fırsat oldu”

Arzum Ticaretten Sorumlu Genel Müdürü Serhan Giray, “Dünyaca ünlü şeflerin, sektör profesyonellerinin ve tüketicilerin bir araya geldiği gastronomi şöleni, Arzum OKKA’nın kahvedeki uzmanlığını sergilemek için son derece iyi bir fırsat oldu. Bu yıl destekçileri arasında olduğumuz, Arzum OKKA standımız ile katıldığımız ve birbirinden inovatif ürünümüzle yer aldığımız konferans hem bizim hem de katılımcılar için son derece keyifli ve lezzetli bir deneyime dönüştü. Katılımcılar ve sektör profesyonelleri, ürünlerimizi görerek dokunarak ve ürünlerle hazırlanan içeceklerin tadına vararak deneyimleme fırsatı yakaladı. Biz ise sektörün nabzının tutulduğu böylesi önemli bir etkinlikte, gastronominin merkezinde daha fazla yer edinmek için neler yapmamız gerektiği hakkında değerli tecrübeler edindik. Bu tecrübeler, gelecekte geliştireceğimiz ürünler için son derece önemli doneler oldu” şeklinde konuştu.      

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*