Arzum, Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici mutfakta en büyük yardımcınız

Arzum, Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici ile mutfaklara konfor ve fonksiyonellik getiriyor. Mutfaktaki herkesi gerçek bir şefe dönüştüren pişirici, tek tuşla yemek devrini başlatıyor.

Arzum’un konfor, güvenlik ve fonksiyonelliği teknolojide birleştirdiği Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici, geleneksel basınçlı pişirici devrini kapatıyor. Yemek hazırlamayı eğlenceli ve zahmetsiz bir hale getiren pişirici, 6 litre kapasitesi ve 14 fonksiyonu ile en geniş ailelerin farklı isteklerini tek başına karşılıyor. Buharda pişirme, cam kapaklı kullanım seçenekleri ve geniş LCD ekran özellikleriyle mutfaklarda kendisine oldukça geniş bir kullanım alanı yaratan elektrikli pişirici, tek tuşla çorbadan pilava, tencere yemeklerinden tandıra kadar birçok lezzeti hazırlayabiliyor.  

Teknolojisiyle geleneksel basınçlı pişiricileri tahtından edecek

Zamanın ötesindeki tasarımı ile girdiği her mutfağa kolayca uyum sağlayacak pişirici, geniş LCD ekranıyla da yemeklerin ısı ve kalan pişirme zamanı gibi bilgilerin kolayca izlemesine imkan veriyor. Teknolojisiyle geleneksel basınçlı pişiricileri tahtından edecek Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici, ergonomik kapağıyla da üstün kullanım ve pişirme kolaylığı sunuyor. Pilav, baklagiller, tandır ve çorba gibi yemeklere özel doğru ısı, basınç ve zamanın tanımlandığı 14 farklı fonksiyonuyla da tüm yemeklerin lezzetini doruklara çıkarıyor. Sterilize ve sıcak tutma gibi seçeneklerin de sunulduğu pişirici ile kek pişirmek ve yoğurt mayalamak da mümkün. Yemeklerini tümüyle kendi programıyla pişirmek isteyenler içinse manuel kullanım seneği sunuluyor. Basınç seviyesinin, başlama süresinin ve ısının istenen seviyede ayarlanabildiği pişirici, 1000 watt’lık güce sahip. 

Tarif kitabı yemeklerdeki Arzum dokunuşunu artırıyor

Yapışmaz yüzeyli, 6 litrelik iç haznesiyle en geniş ailelerin yemeklerini tek seferde hazırlayabilen pişiricinin iç haznesi kolayca çıkartılıp temizlenebiliyor. Buharda pişirme fonksiyonu ve aparatı ile en sağlıklı yemeklere de çözüm olan pişirici cam kapağı ile basınç gerektirmeyen durumlarda normal bir tencere gibi kullanılabiliyor. Ölçü kabı, yemek kaşıkları aksesuarları ise pişiricinin sürprizleri oluyor. Arzum’un geleneksel Türk mutfağı lezzetleriyle hazırladığı, Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici tarif kitabı ise yemeklerdeki Arzum dokunuşunu artırıyor.  

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*