Arzum’dan Freechopp ile reklam mesajı: Sevdiğiniz lezzetler istediğiniz her yerde

Arzum’un şarjlı mutfak ürünleri ailesinden Freechopp’un tüm dijital platformlarda yayına giren orman filminde; ‘Arzum Freechopp kablosuz kullanım özelliğiyle en sevdiğiniz lezzetleri hem evinizde hem de istediğiniz yerde sunuyor’ mesajı veriliyor.

Arzum’un şarjlı mutfak ürünlerinden Freechopp Cam Hazneli Şarjlı Doğrayıcı’nın yer aldığı reklam filmi tüm dijital platformlarda yayına girdi. Arzum’un 2.5 saat kablosuz kullanımıyla ev dışında da büyük kolaylık sunan ürünü Arzum Freechopp’un reklam filmi TBWA\Istanbul tarafından hazırlandı. 

Evin dışında da en sevdiğiniz lezzetler

Arzum Freechopp filminin ilk sahnesinde bir arkadaş grubunu, ormanda neşe içinde çadır kurmaya çalışırken görüyoruz. Bu eğlenceli kamp ortamında herkes üzerine düşeni yaparken, aralarından birinin doğrayıcıyı evde unuttuğunu söylemesiyle keyifli hava yerini karamsarlığa bırakıyor. Kamp sakinleri ‘Ne anlamı kaldı şimdi kampın?’ diye kara kara düşünürken sahneye Arzum Freechopp Cam Hazneli Şarjlı Doğrayıcı ile hazırlanan lezzetler giriyor ve ‘Arzum Freechopp kablosuz özelliğiyle en sevdiğiniz lezzetleri, hem evinizde hem de istediğiniz yerde sunuyor’ mesajı veriliyor. 

Filmin sonunda Arzum Freechopp ve tüm şarjlı mutfak ürünlerinin vurgusunun altı çiziliyor: ‘Şarjlı mutfak teknolojileriyle Arzum, göründüğünden çok daha fazlası.’

Reklamın künyesi:

Reklamveren: ARZUM 

Reklamveren ekibi: Mehtap Yıldız, Özlem Zülal, Neslihan Demir, Cansu Çövenoğlu, Özer Yalçınkaya, Gökhan Kapıcı, Eda Özgül, Buket Onaran

Reklam Ajansı: TBWA\Istanbul 

CCO: İlkay Gürpınar 

ECD: Volkan Karakaşoğlu 

Genel Müdür Yardımcısı: Tuğyan Çelik 

Kreatif Direktör: Mesut Koçarslan, Serdar Güngör 

Yaratıcı Ekip: Sungun Çalışkan, Selin Saygın

Marka Ekibi: Ender Orfanlı, Çağla Yalçınkaya, Selcen Kurtuldu ve Ayşe Hocaoğlu

Sosyal Medya Ekibi: Berivan Akmanoğlu, Seçil Özener 

CSO: Toygun Yılmazer 

Stratejik Planlama Ekibi: Özgün Özkalay, Yunuscan Hısımcıl, Başak Runa Prodüksiyon Ekibi: Neslihan Gücüm, Efe Koçdağ 

Prodüksiyon Şirketi: Shortcut

Yönetmen: İsmet Kurtuluş

Müzik: Onur Cumalıoğlu

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*