Goldmaster ailesinin en yeni iki üyesi “Goldmaster ProFry” ve “Goldmaster CookFry”

Yemek yapmanın en keyifli, sağlıklı ve tasarruflu haline ulaşmak istiyorsanız pratik kullanımı ve inovatif teknolojik özellikleri ile “Goldmaster ProFry” ve “Goldmaster CookFry” sıcak hava fritözleri sizin için tasarlandı.

Goldmaster ProFry 8 farklı pişirme seçeneği sunuyor

1400W performansı ve 4,3L dış, 3,2L iç hazne kapasitesi sayesinde büyük porsiyonları tek seferde hazırlamak istiyorsanız ProFry tam size göre. ProFry’ın sunduğu 8 hazır pişirme modundan birini seçebilir ve kızartmalarınızı sağlıklı bir şekilde pişirirken siz de zamanınızın tadını çıkarabilirsiniz.  Goldmaster teknolojisi ile 200 dereceye kadar ayarlanabilen otomatik sıcaklık ve 60 dakikaya kadar ayarlanabilen zamanlayıcısı sayesinde kızartmalarınızı hiç düşünmeden ProFry’a emanet edebilir, kaymaz ayaklar ve otomatik kapanma fonksiyonu özellikleri ile de mutfakta güvenilir bir yardımcıya sahip olabilirsiniz. ProFry’ın yapışmaz özelliği sayesinde ise ısınmayan tutma kolunu tutarak çıkarılabilir hazne sepetini bulaşık makinesinde kolayca temizleyebilirsiniz.

Fiyatı : 2.999 TL

Goldmaster CookFry ile mutfakta zaman kazanın

Goldmaster CookFry’ın 1300W güç performansı, 3,8L dış, 3,2L iç hazne kapasitesi ile kızartmalarınızı en sağlıklı haliyle hazırlayabilirsiniz. CookFry’ın rahat bir kullanım sunan 8 ön ayar menüsü, ve dokunmatik paneli sayesinde dilediğiniz lezzete başında beklemeden ulaşabilir, zamandan tasarruf edebilirsiniz. Çünkü CookFry yemeğinizi pişirdikten sonra “hazır” sinyali ile sizi uyarıyor. Kaymaz ayaklar, otomatik kapanma ve hazne tabanı söküldüğünde emniyet gücünü kesme özelliği sayesinde CookFry, sizlere en güvenli sıcak hava fritözü deneyimini sunarken; yapışmaz, çıkarılabilir ve bulaşık makinesinde yıkanabilir haznesi ile de mutfaktaki en büyük yardımcınız oluyor. Fiyatı : 2.799 TL

1 Comment

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*