Vestel’de üst düzey atama

Küresel teknoloji şirketi olma hedefiyle yurtdışı pazarlardaki varlığını her geçen gün daha da artıran Vestel, yeni yapılanmasında üst düzey değişikliklere gitti. Şirketin Türkiye, Orta Asya, İran, Irak, Suriye ve Kuzey Kıbrıs bölgelerinden sorumlu Satış Genel Müdürlüğü görevine Tarık Leloğlu getirildi.

Geliştirdiği ürün ve teknolojilerle uluslararası pazarlarda her geçen gün hızla büyüyen Türkiye’nin teknoloji devi Vestel, yeni dönemde ‘küresel teknoloji şirketi’ olma hedefi kapsamında global yapısında üst düzey değişiklikler gerçekleştirdi. Bu kapsamda Vestel’in Türkiye, Orta Asya, İran, Irak, Suriye ve Kuzey Kıbrıs bölgelerinden sorumlu Satış Genel Müdürü, uzun yıllardır Vestel’de farklı görev ve sorumluluklar üstlenen Tarık Leloğlu oldu.

1972, Ardahan doğumlu olan Leloğlu, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’den lisans, Çukurova Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon Bölümü’nden yüksek lisans derecesine sahip. Vestel’deki kariyerine 1997’de Ankara’da Satış Uzmanı olarak başlayan Leloğlu, 2000-2008 yılları arasında Satış Müdürü, ardından 2008-2016 yılları arasında Bölge Müdürü, 2016-2023 yılları arasında da Genel Müdür Yardımcılığı yapmıştır.

1 Comment

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*