Satış Sonrası Hizmetler Derneği’nden Vestel’e Pandemi Ödülü

Satış Sonrası Hizmetler Derneği, tüm dünyayı saran ve yaşam koşullarını güçleştiren pandemi döneminde yaptığı çalışmalar ve sunduğu hizmetlerle fark yaratan Vestel’e bir ödül verdi. Vestel, Covid-19 döneminde sundukları hizmet çeşitliliği ve hızlarıyla değerlendirilen şirketler arasında en çok puanı alarak ödülü almaya hak kazandı.

Satış Sonrası Hizmetler Derneği, beyaz eşya sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin pandemi döneminde yaptıkları çalışmaları değerlendirerek bir ödül dağıtımı gerçekleştirdi. Dernek, yıl içerisinde yapılan sektörel uygulamaları takip ederek, hakem heyetleri (bilirkişilerin raporlarını) inceleyerek, marka, bölge, şikayet çözümlerini takip ederek ve sektörün illegal çalışmalarını, markalara ve ilgili kurumlara bildirerek bir değerlendirme yaptı. Buna göre şirketler arasında bir puanlama yapılarak Vestel ödülü almaya layık görüldü.

Dernekten yapılan açıklamaya göre Vestel, sağlık çalışanlarına ücretsiz hizmet, 65 + yaş üzeri tüketicilere ücretsiz ek garanti, portal üzerinden arıza bilgilendirme, hızlı ve hijyen kurallarına uyum gibi hizmet çeşitliliği ve hızlı aksiyonları nedeniyle ödülü kazandı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*