Kumtel: “Airfryer, sağlıklı gıda hazırlama teknolojileri arasında önemli bir yere sahip oldu”

“Kumtel olarak, teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını en doğru şekilde karşılamayı hedefliyoruz. Yatırımlarımızı bu hedeflerimiz doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Kişilerin hayatlarını kolaylaştıran teknolojileri, evlerinde kullanabilecekleri şekilde sunmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz.”

Mine Olcay Eskitoros

Kumtel Dijital Satış Yöneticisi

Gıda hazırlamaya yönelik ürünler konusunda son dönemdeki trend ve gelişmeleri nasıl değerlendiriyorsunuz?

Kumtel olarak, gıda hazırlamaya yönelik ürünler konusunda son dönemdeki trend ve gelişmeleri oldukça yakından takip etmekteyiz. Bu alanda yaşanan değişimler, müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini dikkate alarak, ürünlerimizi geliştirmeyi ve en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktayız.

Son dönemde, gıda hazırlamaya yönelik ürünler konusunda şunları görüyoruz:

Sürdürülebilirlik: Gıda üretiminde sürdürülebilirlik, çevresel etkileri azaltma ve atıkların minimize edilmesi gibi konular, müşterilerimizin öncelikli olarak düşündüğü konular arasında yer almaktadır. Bu nedenle, Kumtel olarak ürünlerimizin üretim aşamasından paketleme aşamasına kadar sürdürülebilirliği en üst seviyede tutmaya çalışıyoruz.

Pratik ve hızlı gıda hazırlama: Günümüz yaşam tarzı, insanların hızlı ve pratik gıda hazırlamaya ihtiyacını artırmaktadır. Bu nedenle, Kumtel olarak akıllı ve kullanımı kolay ürünler sunmaya çalışıyoruz.

Fonksiyonel gıdalar: Fonksiyonel gıdalar, sağlıklı yaşam tarzını desteklemeyi ve belirli sağlık sorunlarına çözüm sunmayı amaçlayan ürünlerdir. Kumtel olarak da bu trendi takip ederek, müşterilerimize sağlıklı gıdalar hazırlamaya yardımcı olacak fonksiyonel ürünler sunuyoruz. Kumtel olarak, son dönemdeki trend ve gelişmeleri yakından takip ederek gıda hazırlama ürünlerinde müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Artık sağlıklı ve pratik yemekler yapmak bizimle birlikte çok daha kolay!

Sağlıklı gıda hazırlama denildiğinde hangi teknolojiler akla geliyor? Siz marka olarak bu alanda nasıl ürünler sunuyorsunuz?

Sağlıklı gıda hazırlama için ilk akla gelen teknolojiler arasında buharlı pişirme, ızgara, fırınlama, haşlama, blender ve doğrayıcılar gibi cihazlar yer alır. Ancak son zamanlarda trendler arasında yer alan ve her mutfakta yer edinen Air fryer, sağlıklı gıda hazırlama teknolojileri arasında önemli bir yere sahip oldu. Türkiye’deki birçok mutfakta yer edinen KUMTEL FastFryer, yağ kullanımını minimuma indirerek sağlıklı yemekler hazırlamanıza olanak tanır.

Aynı şekilde, KUMTEL elektrikli düdüklü tencere de sağlıklı yemek hazırlama konusunda oldukça etkilidir. Daha az suya ihtiyaç duyarak yemek pişirmenizi sağlar. Böylece yiyeceklerin besin değerleri korunur ve daha zengin vitamin ve mineral içeren yemeklerle sağlıklı beslenme rutininizi oluşturabilirsiniz. Buhar gıdayı çevrelediğinden oksitleme olmaz, özellikle brokoli, kuşkonmaz gibi parlak yeşil renkli yiyeceklerin fitokimyasallarını korur. Böylece orijinal lezzetinde tüketebilirsiniz.

Kumtel olarak, FastFryer ve elektrikli düdüklü tencere gibi sağlıklı gıda hazırlama teknolojilerine odaklanarak müşterilerimize sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlama imkanı sunuyoruz. Bu ürünleri tasarlarken müşterilerimizin sağlığına önem veriyor, yemek hazırlama sürecinde en az yağ kullanımını sağlayacak şekilde tasarladık. Bu sayede müşterilerimiz sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlayabiliyorlar.

Tüketicilerin yakın zamanda en çok ilgi gösterdikleri ürünlerden biri de “Fryer”lar, neden daha çok ilgi görme başladı?

Hava fritözleri, ekonomik olmaları, geleneksel fritözler kadar yağ kullanmamaları ve yiyecekleri eşit ve hızlı bir şekilde pişirmeleri nedeniyle popülerlik kazanmıştır. Popülerliklerinin artmasının sebeplerinden biri de pandemidir. Daha fazla insanın evde yemek yapmaya başlaması, özel cihazların satın alınmasında bir artışa sebep olmuştur. İnsanlar evde daha fazla yemek yapmaya devam ettikçe hava fritözleri daha da popüler hale gelmiştir. Ayrıca, Türkiye’de pandemi sonrası yağ fiyatlarındaki hızlı artış hava fritözlerine olan ilginin artmasında büyük etkiye sahiptir.

Hava fritözlerinin son zamanlarda popüler hale gelmesinin diğer bir sebebi ise sağlıklı yaşam bilincindeki artıştır. Tüketicilerin daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeleri, hava fritözlerine olan ilgiyi artırmıştır.

Marka olarak sunduğunuz fryer ürünler hangileri? Fryer ürünleriniz hangi özellikleri ile sektördeki diğer markalardan farklılaşıyorlar?

2 Litreden – 10 Litreye kadar; mekanik,dijital; sepetli, sepetsiz her çeşit tüketici grubuna hitap edecek FastFryer modelimiz bulunmaktadır. Markamız, yeni ürünler üzerinde çalışırken her zaman önceliği müşterilerimizin ihtiyaçlarına vermiştir. Her bir FastFryer modelimiz, farklı ihtiyaçlara sahip müşterilerimiz için özenle tasarlanmıştır. Yeni FastFryer modellerimiz de, farklı yaşam tarzlarına ve ihtiyaçlara sahip müşterilerimize kolaylık sağlamak için tasarlanmaktadır.

Ayrıca, tüm Kumtel FastFryer ürünlerimizde ısıyı eşit dağıtan ve hızlı pişiren hava sirkülasyonu teknolojimiz bulunmaktadır. FastFryer ailemizin her bir modelini tasarlarken müşterilerimizin sağlığına önem vererek, yemek hazırlama sürecinde en az yağ kullanımını sağlayacak şekilde tasarladık. Kumtel FastFryer ile müşterilerimiz sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlayabilirler.

Bu konudaki yatırımlarınız ve hedefleriniz nelerdir?

Kumtel olarak, teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını en doğru şekilde karşılamayı hedefliyoruz. Yatırımlarımızı bu hedeflerimiz doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Kişilerin hayatlarını kolaylaştıran teknolojileri, evlerinde kullanabilecekleri şekilde sunmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. FastFryer gibi ürünler üzerine gerçekleştirdiğimiz yatırımlarımızın devamlılığını sağlarken müşterilerimizin yaşam alanlarını daha sağlıklı ve sürdürülebilir hale getirmek içi inovatif çözümler üretiyoruz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*