Goldmaster markası olarak 21 modelimizi kullanıcıların hizmetine sunduk

“Airfryerlara ilgi gösterilmesinin birçok nedeni vardır. Mutfaklarda kullanılan küçük ev aletleri gün geçtikçe artıyor, arttıkça da kullanıcının mutfak alanı küçülüyor. Airfryer kompakt ve taşınabilirdir, mutfakta çok fazla yer kaplamıyor.”

Gıda hazırlamaya yönelik ürünler konusunda son dönemdeki trend ve gelişmeleri nasıl değerlendiriyorsunuz?

Tüm ürünlerimizde olduğu gibi, Gıda hazırlama konusunda da tüketicimizin isteğini, nasıl bir ürün hayal ettiğini direkt kendisinden öğrenerek üretim aşamasına geçmekteyiz. E-ticaret satışlarının popülaritesinin arttığı bu dönemde artık birçok veriye kolayca erişebilme imkânımız bulunuyor. Müşterilerin geri bildirimini anlık olarak takip edip hızlı bir şekilde aksiyon alıyoruz. Bu alanda trend ve gelişmeleri aslında doğrudan müşteri ile iletişime geçerek, onu izleyerek neyi, nasıl istediklerini tespit ederek dinleyerek anlık olarak takip etmekteyiz. Müşterilerin en büyük ihtiyacının az eforla ve zamanla yüksek kalitede yemekler hazırlama talepleri biliyoruz ve ürün gamımızı bu bağlamda genişletiyor ve geliştiriyoruz.

Sağlıklı gıda hazırlama denildiğinde hangi teknolojiler akla geliyor? Siz marka olarak bu alanda nasıl ürünler sunuyorsunuz?

Buharlı pişirici modellerimiz hiç yağa ihtiyaç duymadan brokoliden tavuk göğsüne kadar bütün gıdaların sağlıklı şekilde pişirilmesini sağlar.

Hamur yapma makinemiz evde kendi ekmeğini yapmak için ideal ürünler arasındadır.

Narenciye sıkacağı, kış aylarında özellikle ihtiyaç duyduğumuz vitaminleri anlık olarak karşılayabileceğimiz taze meyve suları sıkmak için idealdir.

Son olarak son dönemlerin en önemli ve en çok tercih edilen ürünlerinin başını çeken airfryer; neredeyse hiç yağ kullanmadan evde yaptığımız birçok yemeği hızlı, pratik ve sağlıklı bir şekilde hazırlayabilmektedir.

Tüketicilerin yakın zamanda en çok ilgi gösterdikleri ürünlerden biri de “Fryer”lar, neden daha çok ilgi görme başladı?

AirFryer’lara ilgi gösterilmesinin birçok nedeni vardır. Mutfaklarda kullanılan küçük ev aletleri gün geçtikçe artıyor, arttıkça da kullanıcının mutfak alanı küçülüyor. Airfryer kompakt ve taşınabilirdir, mutfakta çok fazla yer kaplamıyor. Bunlar en önemli etkenlerden biridir, insanlar bunun farkına vardılar.

Yağ kullanımına gerek kalmadan sağlıklı yemekler hazırlayabilmesi, hızlı ve lezzetli bir şekilde yemekler hazırlanabilmesi, airfryerda dinamik hava akışı sağlayarak pişirme yapması, sepet veya haznesinin çok kolay şekilde temizlenebilir olması nedeniyle talep görmektedir.

Marka olarak sunduğunuz fryer ürünler hangileri? Fryer ürünleriniz hangi özellikleri ile sektördeki diğer markalardan farklılaşıyorlar?

Goldmaster markası altında 21 modelimiz kullanıcının hizmetine sunulmuştur. Bizi diğer markalardan ayıran en önemli özelliklerimiz; 1300W güç performansından 2850W güç performansına kadar, 3,8L’lik kapasiteden 9L’lik kapasiteye kadar birçok Airfryer modelimiz bulunmasıdır. Bu şekilde her kullanıcı profiline erişmeyi hedefliyoruz. Bu modellerimiz arasında kuşkusuz en çok öne çıkanlardan birisi olan GM-7489 DoubleFry modelimizdir. GM-7489 DoubleFry ürünümüz 2850 W’lık Ultra yüksek perfomansı ve 9L’lik dev haznesi ile beraber piyasadan kendini ayrıştırarak öne çıkmaktadır.

Çift hazne özelliği sayesinde, dilediğinizde tek hazneyi çalıştırarak güç tasarrufu sağlayabilirsiniz. Dilerseniz de iki hazneyi birleştirerek büyük porsiyonları tek seferde hızlı ve sağlıklı bir şekilde pişirebilirsiniz.

Bunun yanı sıra 1700 W ve 2000W gücünde tüketicilerimizin hizmetine sunduğumu GM-7487 ve GM-7488 GustoFry yüksek performans sağlayan 2 ürünümüz gibi, hazne penceresi sayesinde, hazneyi çekmeden pişirme işlemini görebilme imkanı sağlayan ürünlerimiz bulunmaktadır. Bu özellikli Fryer ürünlerimiz tüketicilerimiz tarafından çok beğenilmiş ve bu ayrıştırıcı bir özellik sayesinde kolaylıkla öne çıkmıştır.

Bu konudaki yatırımlarınız ve hedefleriniz nelerdir?

Sadece bu konuda değil, var olduğumuz tüm sektörlerde üretim, yenilik ve yatırım konusunu öncelemiş bir firma olarak, bu 3 konu bizim asla vazgeçmeyeceğimiz asetlerimizdendir. Öz sermayemizle var olduğumuz, yerli ve milli ürünlerimizle hizmet vermeğe çalıştığımız Ülkemiz sanayisinde daima var olmak derdindeyiz. Tüketicimizin en kaliteli ürüne, en uygun fiyatla ulaşmasını sağlamak önceliğimizdir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*