Fakir yeni ürünleri ile sağlıklı yaşam ve teknolojiyi buluşturuyor

Fakir Hausgeräte, şimdi de sağlıklı yaşam teknolojileri kategorisiyle sağlığına dikkat edenler veya hayatında sağlığa yer açmak isteyenler için çözüm sunuyor. Suyun daha kaliteli bir formu olan hidrojenli su üreten Aqua Gio, yaşam alanlarının her köşesinde tam hijyen sağlayan Hypo Clean Sterilizasyon Sağlayan Su Üretme Cihazı ve gözle görülmeyen toz tanelerini yere indirerek havayı temizleyen toz torbasız elektrik süpürgesi Filter Pro ile marka sağlıklı yaşamı konforlu hale getiriyor.

Pandeminin ilk döneminin ardından sağlıklı yaşam trend haline gelerek pek çok kişinin hayatına dahil oldu. Spor yapmak, sağlıklı beslenmek, yaşam alanlarında sürdürülebilir hijyen, hava temizliği, ruh sağlığı bu trendin ayrılmaz parçaları. 360° sağlıklı olmak tüm bu ögeleri bir arada ve dengeli yaşamayı gerektiriyor. Tam bu noktada ise tüm dünyada yükselişe geçen sağlıklı yaşam teknolojileri devreye girerek sağlıklı yaşamın daha konforlu ve sürdürülebilir hale gelmesini sağlıyor. “Sizi Anlayan Teknoloji” sloganı ile hayatın her alanında kolaylık sağlayan ürünler geliştiren Fakir Hausgeräte, şimdi bu ihtiyaca yönelik olarak geliştirdiği sağlıklı yaşam teknolojileriyle dikkat çekiyor.

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Hidrojenli Su Üreten Aqua Gio

“Sağlıklı yaşam teknolojileri” kategorisindeki dikkat çeken ürünleriyle pazardaki iddiasını bir kez daha ortaya koyan Fakir, suyun zengin formu olan hidrolize su üreten Aqua Gio ile sağlıklı yaşamın ayrılmaz parçası olan suyu daha faydalı hale getiriyor.  Aqua Gio, içme suyunu elektroliz ederek içindeki hidrojen moleküllerini arttırıyor ve bu şekilde serbest hidrojen açısından zengin içme suyu üretebiliyor. Hidrojenli suyun, diyabetin kontrol altında tutulması, alerjilerin iyileştirilmesi ve bağışıklık sisteminin güçlenmesi gibi daha birçok yararı bulunuyor. 

Sağlık Bakanlığı Biyosidal Rusatlı Dezenfektan Üretme Cihazı: Hypo Clean

Fakir’in bir diğer inovatif sağlıklı yaşam ürünü ise Hypo Clean. Etkin teknolojisi sayesinde çeşme suyu ve sofra tuzu gibi ayrıştırılması zor bileşenleri bir dakikadan kısa bir sürede hipokloröz asit bazlı bir solüsyona çeviriyor. Elde edilen suyu püskürtme yöntemi ile eşyaları, yüzeyleri, mobilyaları, meyve ve sebzelerdeki tarım ilacı kalıntılarını ve hatta evcil hayvanların patilerini bile temizlemek mümkün oluyor. 

Püskürtüldüğü ortamdaki kötü kokuların giderilmesini ve genel sterilizasyonunu sağlan Fakir Hypo Clean, emzik ve biberonların temizliği ve sterilizasyonunu da etkin bir biçimde sağlıyor. Deri, kumaş gibi hassas yüzeylerde rahatça kullanılabilmesinin yanı sıra süs bitkilerinin yapraklarını da temizliyor.

Süpürürken Havayı da Temizleyen Teknoloji: Filter Pro

İçilen sudan kullanılan ürünlerin sterilizasyonuna kadar çözüm sunan Fakir’in bir diğer ürünü, toz torbasız elektrik süpürgesi Filter Pro hem evi süpürüyor hem de havayı temizliyor. Hedef kitleyi daha geniş göstermemiz gerekli bu şekilde sadece alerjisi olan kişilere yönelik bir ürünmüş gibi anlaşılmasın hijyeni sadece yerde sağlamayan Fakir Filter Pro, ESF Teknolojisi ve Ionizer sayesinde havayı temizleme özelliği ile de rakipleri arasında ön plana çıkarıyor. Toz torbasız Fakir Filter Pro, Ionizer teknolojisinin dahil olduğu özel 8+1 filtre donanımıyla havadaki tozları yere indirerek tüm tozları içine hapsediyor. Tüm zeminlerde üstün performans sağlayan turbo aparatı ile tüm ortamlara uyum sağlıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*