Kablosuz TV – eviniz ve çalışma alanlarınız için yeni özgürlük yeni özgürlük alanları oluşturuyor

Resonance, CES 2021'de kablosuz olarak çalışan TV'sini sergiledi. Yenilikçi teknoloji, kullanıcı deneyimini değiştiren TV, toplu pazar ürünlerine de kablosuz çözümler getiriyor.

Wireless TV: transfer distance over 50 cm, orthogonal alignment

Reasonance, 120W gücünde tamamen kablosuz bir 40″ TV’yi CES 2021’de sundu. Fuar amacıyla, alıcılar bobin arka paneline yerleştirildi, ancak ürünün kendisi de içine toplanarak dahil edildi.

Verici sistem, yaklaşık 90 derecelik bir açı ile yatay olarak yerleştiriliyor. 50 cm, bu da yanlış hizalama anlamına gelir ve iki bobin arasında açı değişikliği artık sorun olmaktan çıkıyor. Ayrıca iletim sistemi, transfer verimliliğini etkilemeyeceği için duvara ve mobilyaya entegre edilebiliyor. Bir kişi kablosuz bir TV’yi kendi rahatlığında yatağa veya kanepeye yaklaştırabilir ve sistemi etkilemiyor.

Resonance, bilinen tüm kablosuz güç aktarımı yöntemlerinden farklı olan temelde yeni bir teknoloji geliştirdi. Sistem klasik manyetik rezonansa dayanıyor, ancak onu bir sonraki ileri seviyeye getiriyor. Transfer sisteminin patentli konfigürasyonu sayesinde güç, verimlilik, transfer mesafesi ve tasarım özgürlüğünde yüksek performans sunuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*