Panasonic, akıllı mikrodalganın serbest bırakılmasıyla eller serbest pişirme deneyimi sağlıyor

Panasonic, Las Vegas'taki 2022 Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) ilk akıllı mikrodalga fırınının – Alexa ile Çalışır Panasonic Akıllı İnverter Tezgah Üstü Mikrodalga Fırın (NN-SV79MS) – piyasaya sürüldüğünü duyurdu..

NN-SV79MS, Alexa özellikli herhangi bir cihaz veya Alexa uygulaması kullanılarak Alexa ile kontrol edilebilir. Alexa1 kullanan ABD akıllı hoparlör kullanıcılarının yüzde 69,7’si ile NN-SV79MS, bu evlerin akıllı ev kurulumuna sorunsuz bir şekilde uyar.

Alexa ile yemek pişirebilirsiniz

NN-SV79MS, Alexa uygulamasına veya Echo veya Echo Dot gibi herhangi bir Alexa özellikli cihaza bağlandığında, Alexa mikrodalgayı çalıştırmak için 100’den fazla komutu anlayabilir.

Belirli Bir Süre Pişirin: “Alexa, 30 saniye tekrar ısıtın.”
Dur, Duraklat, Devam Et: “Alexa, mikrodalgayı duraklat.”
Pişirme Süresini Ekleyin: “Alexa, mikrodalgaya 30 saniye ekleyin.”
Defrost: “Alexa, bir pound kıymanın buzunu çöz.”
Yeniden ısıtın: “Alexa, 1 fincan kahveyi tekrar ısıtın.”
Cook: “Alexa, donmuş pizza pişir.”
Yumuşatır/eritir: “Alexa, 1 fincan çikolatayı mikrodalgada eritin.”
Sıcak Tut: “Alexa, yiyecekleri 15 dakika sıcak tut.”
Patlamış Mısır Yap: “Alexa, mikrodalgada patlamış mısır yap.”

Kullanıcılar, “Zero-touch setup” veya “2D code setup” ile NN-SV79MS’yi Alexa’ya kolayca bağlayabilir. Mikrodalganın çalışması için Alexa’ya bağlı olması gerekmez, ancak NN-SV79MS’nin tüm özelliklerinden yararlanmak için bağlantı şiddetle tavsiye edilir. NN-SV79MS, gerektiğinde Alexa’dan ayrılabilir ve Alexa’ya yeniden bağlanabilir.

Alexa özellikli cihazlar, NN-SV79MS satın alımına dahil değildir. Alexa uygulaması, kullanıcıların tercih ettiği uygulama mağazasından indirilebilir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*