Coway, CES 2022’de yeni akıllı ev çözümlerini tanıttı

Koreli "İyi Yaşam Çözümü Şirketi" Coway Co., Ltd., 2022 Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) yıllarca tescilli Ar-Ge tarafından yönlendirilen en son çevresel ev aletleri yeniliklerini tanıttı. Coway, standında şirketin su temizleyicileri ve hava temizleyicileri gibi en son yeniliklerini öne çıkardı.

Daha İyi Uyku için Akıllı Uyku Çözümü

Son dönemde tüketiciler tarafından artan bir ilgiyle karşılaşan akıllı uyku kategorisi, zihin sağlığını iyileştirmenin yollarını aramaya devam firmalar tarafından destekleniyor. Amerikan Ulusal Kalp, Akciğer ve Kan Enstitüsü’ne göre uyku, insanların duygusal ve fiziksel sağlığında kritik bir rol oynuyor ve devam eden uyku eksikliği kalp hastalığı, böbrek hastalığı, yüksek tansiyon, diyabet ve felç riskinin artmasıyla bağlantılı oluyor. Uykunun kişinin sağlığı ve refahındaki hayati rolü göz önüne alındığında, Coway, Smart Sleep Solution Zone’da interaktif bir deneyimle birlikte ilk kez yenilikçi yeni ürünü “Akıllı Bakım Havalı Yatak”ı tanıtıyor.

Ayarlanabilir Smart Care Havalı Yatak, daha iyi bir gece uykusu için Coway’in tescilli, patentli teknolojisini kullanır. Kullanıcının vücut basıncını ve uyku pozisyonunu algıladıktan sonra, yatak kendini Hava Hücreleri aracılığıyla dokuz sertlik seviyesinden birine ayarlar. Bu yeni nesil hava cepleri, şiltenin sertliğini ayarlamak için kendi hava basıncını kontrol eder. Sonuç olarak, geleneksel yatak yaylarının yerini alan bu dayanıklı yeni teknoloji ile yatak sürekli olarak yeni hissettiriyor. Zone’da ziyaretçiler, kaliteli bir uyku için optimum nemi sağlamak üzere Air Care ürünleriyle bağlantılı Coway’in Akıllı Uyku Çözümünü deneyimleyebilir.

Stantta ziyaretçiler, Smart Care Havalı Yatağın üzerine yattığı anda odayı uyku saatine göre nasıl ayarladığını görebiliyor. IoT çözümü ışıkları kapatır ve şilte, bireysel vücut basıncına bağlı olarak optimum sertliğe otomatik olarak ayarlanır. Ardından, nemlendirici ve hava temizleyici, sağlıklı uyku için ideal hava kalitesini ve nemi otomatik olarak sağlar. Akıllı Uyku Çözümü’nün sensörleri, ziyaretçinin yataktan kalktığını algıladığında ışıklar açılır, şilte Rahat Uyandırma moduna alınır, nemlendirici ve hava temizleyici otomatik olarak kapanır.

Coway Noble Koleksiyonu

Noble Zone’da Coway, akıllı tasarıma devam eden bağlılığını gösteren birinci sınıf tasarım cihaz serisi Coway Noble Collection’ı sergiliyor.

Noble Koleksiyonu, Coway’in uyduğu birinci sınıf ev aletleri tasarımının üç temel öğesini özetler: alana uyum sağlayan bir tasarım, optimize edilmiş performans ve son teknoloji kullanıcı deneyimi. Ürünün orijinal işlevlerine odaklanmanın basitliği sayesinde bu tasarımlar, herhangi bir evin estetiğini tamamlamak için çevreleriyle uyum sağlar.

Her biri benzersiz tasarım ve üstün özelliklere sahip Coway Noble su arıtma cihazı serisi ve Noble indüksiyonlu ocak mutfak alanında sergileniyor. Şık ve kompakt hava temizleyici ve nemlendirici, Noble Zone yaşam alanında da kendini gösteriyor.

Ev Dekorasyonu için Sanatsal Tasarım Hava Temizleyiciler

Coway AP-1019C (ABD’de Airmega 150) hava temizleyicilerine modaya uygun renkler ve grafik sanatlarını ekliyor. AP-1019C (ABD: Airmega 150), dikişsiz kartuş tasarımı, parti ayırma ve ön filtreyi yıkamadan sonra asarak kurutmaya uygun tasarımı ile kolay filtre değişimi için geliştirilmiş bir hava temizleyicidir. Ayrıca, sofistike beyaz, yeşil, pembe ve lacivert seçeneklerinin yanı sıra doğanın güzelliğinden ve rahatlamayı artırma yeteneğinden ilham alan iki botanik sanat baskısı ile kullanıcıların yeni renk grupları ve tasarımları evlerine davet etmelerini sağlar.

Hava temizleyici AP-1019C (ABD: Airmega 150) artık Amerika Birleşik Devletleri’nin yanı sıra Avrupa, Japonya, Çin ve Tayland’da da mevcuttur. Botanik sanat baskısı yakında ABD’de 2022’nin 3. çeyreğinde piyasaya sürülecek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*