Dünyanın en küçük giyilebilir hava temizleyicisi, CES 2021’e geri döndü

ible Technology Inc., giyilebilir hava temizleyicisi Airvida için 2020 CES'ten "İnovasyon Ödülü"nü kazanmıştı. Bir yıllık olağanüstü büyümenin ardından şirket, yakın gelecekte üç modelden beşe çıkması planlanan amiral gemisi ürün ailesini sergilemek için ikinci kez CES'e geri döndü.

Mevcut pandemi salgını ve hava kirliliğine dair daha fazla farkındalık, artan sayıda insanı soludukları havanın kalitesiyle ilgilenmeye itti. Şirketin, sevdiklerinize daha iyi yaşam kalitesi ve koruma getirecek ürünler tasarlama vizyonu üzerine kurulan Airvida, havadaki partiküllere (PM2.5, formaldehit ve polenler dahil) ve dumana karşı etkili bir şekilde kalkan oluşturan “görünmez bir maske” oluşturmak için negatif iyon teknolojisini kullanır. Airvida, dünyanın en küçük hava temizleyicisi olarak ünlenmesine rağmen hala güçlü hava temizleme işlevi sunar. Boyuna takılan bu giyilebilir cihaz, patentli çift havalandırma delikleri aracılığıyla saniyede iki milyon negatif iyon üretir ve doğada bulunan negatif iyon konsantrasyonunun 100 katını oluşturur. Bu kümedeki iyonlar hızla havadaki parçacıklara yapışarak onları daha büyük ve daha ağır parçalara dönüştürür ve yerçekimi hızla yere doğru gönderir. Bu işlem, zararlı partiküllerin solunmasını etkili bir şekilde ortadan kaldırır.

Tayvan ve Almanya’dan uzmanlar tarafından tasarlanan Airvida serisindeki tüm ürünler, SGS (İsviçre), Japonya İyon Araştırmaları Derneği, Uzak Kızılötesi Derneği (Japonya) ve diğerleri dahil olmak üzere dünya çapında profesyonel laboratuvarlar tarafından onaylanmıştır. PM2.5 poleni ve virüsler için yok etme oranı% 99.9’dur. Çıkarma oranı formaldehit için% 99.0 ve bakteriler için% 96.8’dir. ible Airvida ürünleri ayrıca ozon ve radyasyon güvenliği ile ilgili Avrupa CE yönetmeliklerine ve standartlarına uygundur. Şu anda ible Technology Inc., Amerika Birleşik Devletleri, Çin, Avrupa ve Japonya dahil olmak üzere dört bölgede patent başvurusunda bulunmuştur.

2020’de büyüme ikiye katlandı

COVID-19’un ardından dünya çapında hava temizleyici satışları arttı ve pazarın önümüzdeki birkaç yıl boyunca büyümeye devam etmesi bekleniyor. 2020’nin başında yeni koronavirüsün gelişinden önce Airvida, 2019’da salgın önleme kategorisinde ülkenin en önemli biyomedikal sertifika kuruluşu olan Tayvan’ın Ulusal Kalite Sembolü’nden (SNQ) “Gümüş Ödül” aldı. COVID-19 salgını sürdükçe ve hava temizleme cihazları daha yaygın hale geldikçe, stil ve taşınabilirlik, işlevselliğe ek olarak giderek daha önemli konular haline geliyor. 2020’de ible Technology Inc., giyilebilir cihazlarının satışından elde ettiği geliri% 228 oranında artırdı. Bu, 2016-2019 döneminde% 126 olan bileşik büyüme oranından önemli bir artış.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*