Panasonic’ten hızlı kurutma başlığı ve nanoe ™ teknolojisine sahip yeni saç kurutma makinesi

Panasonic yeni Panasonic nanoe ™ Saç Kurutma Makinesinin (EH-NA67-W) piyasaya çıkacağını duyurdu ve markanın 80 yılı aşkın saç kurutma makinesi evrimini ilerletti.

Panasonic nanoe Hair Dryer

Yaş veya cinsiyet ne olursa olsun herkes için tasarlanan EH-NA67-W, günlük fırçalamadan kaynaklanan saç hasarını azaltmak için patentli nanoe ™ teknolojisini kullanır ve daha nazik ve zahmetsiz kurutma için yeni geliştirilmiş salınımlı, hızlı kuruyan bir başlık içerir.

Sade ve modern bir görünümle evrensel olarak çekici olan EH-NA67-W, üç ataşmanla birlikte gelir:

  • Salınımlı hızlı kuruyan başlık
  • Profesyonel yoğunlaştırıcı nozul
  • Difüzör

  • Salınımlı hızlı kuruyan başlık – konsantre ısı patlamalarını önlemek ve saçın aşırı ısınma olasılığını azaltmak için har kurutma işleminden üretilen ısıyı eşit olarak dağıtır ve ayrıca nanoe ™ ‘yi daha geniş bir şekilde dağıtır.

Yoğunlaştırıcı başlık – daha ince şekillendirme alanları oluşturmak için hava akışını daha yoğun uygulayan profesyonel bir dar uca sahiptir.

Difüzör – dalgalı veya kıvırcık saç tipleri için hava akışını daha serbest bir şekilde dağıtır ve daha fazla hacim kazandırır.

EH-NA67-W, saç tellerine nüfuz edecek kadar küçük, nem açısından zengin, minik parçacıklar oluşturmak için havadan nem çeken patentli nanoe ™ teknolojisini kullanır. Bu parçacıklar, günümüz saç kurutma makinelerinin çoğunda kullanılan genel negatif iyonlardan neredeyse 1.000 kat daha fazla nem doludur. Nanoe ™ tarafından sağlanan ekstra nem, saçı günlük şekillendirme ve fırçalamadan kaynaklanan hasarlara karşı korumaya yardımcı olurken, aynı zamanda pürüzsüzlüğü ve parlaklığı artırır2.

Ranjia Zhang, “Panasonic ilk saç kurutma makinesini 1930’ların sonunda sattı. Sonraki on yıllar boyunca, Panasonic, teknolojinin güzel ve sağlıklı saçlara da özen göstermesini sağlayarak saç kurutma makinelerinin yeteneklerini temel saç kurutmanın ötesine geçecek şekilde genişletti,” dedi. Panasonic Kişisel Bakım Ürün Müdürü, “EH-NA-67-W’yi yeni salınımlı hızlı kuruyan başlık ve patentli nanoe ™ teknolojimizle geliştirdik, böylece tüketicilerimiz mükemmel saç stilini yaratırken saç hasarını azaltabilir.”

Kullanıcılar, EH-NA67-W ile saç kurutma deneyimlerini, sıcaklığı sıcak, sıcak veya soğuğa ve hızı yüksek veya düşük olarak ayarlayan yumuşak kayan anahtarlar aracılığıyla zahmetsizce daha da özelleştirebilirler. Ayrıca, bir düğmeye basarak anında soğuk hava akışı sağlayan soğuk bir atış düğmesi de vardır. Sıcaklık kontrolleri ve yeni salınımlı çabuk kuruyan başlık, her yaştan erkek ve kadın için hızlı ve zahmetsiz bir saç kurutma deneyimi sağlamakla kalmaz, aynı zamanda evcil hayvan dostudur! Kullanıcılar ayrıca saç kurutma makinesinin arkasındaki giriş filtresini çıkararak EH-NA67-W’yi kolay ve hızlı bir şekilde temizleyebilir.

Panasonic nanoe ™ Saç Kurutma Makinesi (EH-NA67-W), 2021 Ocak ayının sonunda 149,99 $ ‘a Amazon’dan satın alınabilecek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*