Hoover, ileri kurutma teknolojisi ile çamaşırları her zaman yepyeni tutuyor

Hoover, patentli teknolojileri, ihtiyaca yönelik geliştirilmiş programları ve çevre dostu çözümleriyle çamaşır kurutma deneyimini bir adım ileriye taşıyor, evlerinizde vazgeçilmez yardımcınız oluyor.

Hoover AXI’de bulunan Total Care özelliği, farklı tür ve renkte kumaşı aynı anda kurutur ve kıyafetlerinizin yeni gibi görünmesini sağlar. Total Care teknolojisi, gelişmiş ısı sensörleri sayesinde en hassas kumaşların kuruduğunu algılar ve kullanıcıya uyarı verir. Hassas kıyafetler çıkarıldıktan sonra, daha kalın olanlar kurumaya devam edebilir. Böylece en sevdiğiniz kıyafetlerin aşırı kurumasını ve sertleşmesini önler. Total Care teknolojisiyle, farklı kumaş türleri bir arada özenle ve sağlıkla kururken, çamaşırlarınız her zaman yeni gibi görünür.

One-Fi teknolojisiyle uzaktan kontrol

Sahip olduğu One-Fi teknolojisi ile makineyi uzaktan kontrol etme imkanı sunan Hoover kurutma makineleri, dokunmatik geniş dijital ekranı, kurutma zaman ayarı, dijital geri sayım göstergesi, hafıza seçeneği, ütü, askı ve dolap gibi farklı kurutma dereceleri, 24 saate kadar gecikmeli başlatma özelliği, su tankı dolu uyarısı ve titreşim önleyici yan duvarları ile konforlu bir kurutma deneyimi yaşatıyor.

Patentli Aqua Vision teknolojisi, 4 adet spor ayakkabıyı aynı anda kurutabilen raf sistemi ve özelleştirilmiş hızlı programları ile kolaylığı keşfedin.

Kurutma makinelerinde biriken suyun boşaltılması zorken, Hoover kurutma makinelerinin kapağında yer alan 5 litrelik yüksek hacimli, patentli AquaVision su tankı sayesinde, makinede biriken suyun anlık olarak görülmesini ve kolayca yerinden çıkartılarak boşaltılmasını sağlıyor. Biriken saf su ile ütü yapabilir ya da çiçeklerinizi sulayabilirsiniz.

Günlük hayatınızda karşılacağınız problemler dert olmaktan çıkıyor. Hoover kurutma makineleri, özel geliştirilmiş ayakkabı kurutma raf sistemi sayesinde 4 adet spor ayakkabıyı aynı anda kurutabiliyor. Özel kurutma programları sayesinde istenilen seviyede kuruluk sağlayarak, daha kolay ütüleme olanağı sunuyor. 35-45-59 dakikalık hızlı kurutma programlarıyla vakti kısıtlı olanlara zaman kazandırıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*