Hoover AXI bulaşık makineleri 29 dakikada ve 50 derecede yıkama yapıyor

Hoover, 16 kişilik yüksek kapasiteye ve yapay zekaya sahip AXI bulaşık makinesiyle eşsiz kapasite sunuyor, üstün özellikleriyle bulaşıklarınızı yüksek hijyenle yıkıyor.

Yapay zeka teknolojisi ile farklı yaşam tarzlarına ve ihtiyaçlara yönelik kişisel yıkama çözümleri sunan AXI bulaşık makinesi; 16 kişilik rekortmen kapasite, sesle ve mobil cihazlarla uzaktan kontrol, 12 farklı programa ilave Hoover Wizard uygulamasıyla  erişebileceğiniz 25 ek program ve otomatik açılan kapak gibi birçok üstün özelliği ile evinizdeki en büyük yardımcınız olacak. Hoover AXI, sunmuş olduğu kullanışlı yıkama programlarıyla yüksek hijyen sağlıyor. Buhar 75°C, Hijyen + 75°C, Total Care 50°C programlarıyla yüksek ısıda daha steril bulaşıklar elde edebilir, Hızlı 29’ programıyla sadece 29 dakikada 50 dereceyle yüksek hijyenle temizlenen bulaşıklarınızı kısa sürede kullanıma hazır hale getirebilirsiniz.

Üstün performans

A+++ enerji sınıfından %10 daha az enerji tüketen AXI, özellikle evlerde daha çok kalınan ve yemek pişirdiğimiz bu dönemde kullanım sıklığından dolayı artan enerji maliyetlerini düşürür, hem aile bütçesini hem de doğayı korur. Öğrenebilen ilk bulaşık makinesi olan AXI, yapay zeka sayesinde sesinizi tanır, günlük alışkanlıklarınızı öğrenir ve size özel çözümler sunar. Maksimum performans ile çalışırken, 41 desibel ses seviyesi ile sağladığı sessizlikle dikkat çeken AXI, Wizard uygulaması ile mobil cihazlarla uzaktan kontrol edilebilir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*