Verimliliği üst düzeye taşıyan toz haznesi konumuyla Hoover HFX şarjlı süpürge ile tanışın

Temizlik sırasında tozların ve saçların fırçaya dolanmasını önleyen ANTI-TWIST™ teknolojisi, değiştirilebilir Lityum İyon bataryası ve 5 yıl ücretsiz garantisiyle HFX şarjlı dikey süpürge ile her yüzeyde üstün temizlik performansı sağlıyor.

Patentli CORNER GENIE™ özelliği ile çığır açan yeni Hoover HFX, evinizin her kenar ve köşesini daha iyi temizlemek için özel tasarlanmıştır. Özel tasarımı sayesinde evinizde ulaşılmayan nokta kalmayacak.

Evinizi ve mobilyalarınızı temizlemenizi sağlayan eksiksiz ve esnek aksesuarlara sahip olan HFX, ANTI-TWIST™ ve XL No-touch toz haznesi boşaltma sistemi ile zahmetsiz bakım sağlar.

ANTI-TWIST™ teknolojisi

HFX, temizlik sırasında tozların ve evcil hayvan tüylerinin, fırçaya dolanmasını önlemek için özel patentli ANTI-TWIST™ ile donatılmıştır. Üst pencere yardımıyla, fırçaya kolayca erişebilir ve zahmetsizce temizleyebilirsiniz.

5 yıl garanti

HFX, en kaliteli malzemelerden yapılmıştır ve yıllarca güvenilir bir şekilde çalışacağından emin olmak için birçok testten geçmiştir. HFX’in kalitesi 5 yıl ücretsiz garantiye sahiptir.

Kolay saklama rahatlığı

Aksesuarlarda bulunan aparatı duvara monte ederek HFX’i kullandıktan sonra duvarınıza asabilirsiniz. Ayrıca katlayabilir ve evinizin en küçük alanlarına yerleştirebilirsiniz. Aynı zamanda sert zeminlerde geçici olarak dikey konumda park edebilirsiniz. 

Yüksek manevra kabiliyeti

Mükemmel ağırlık dengesi ve yüksek performansı ile üstün manevra kabiliyeti sunar, günlük ihtiyaçlarınızı mükemmel şekilde karşılar.

Dokunmatik ekran

Birinci sınıf kontrol ekranı, her şeyin parmaklarınızın ucunda olmasını sağlar. Uyarılar, kalan pil şarjı, kat modu göstergesi. Turbo moduna geçerek ekstra güç elde edebilirsiniz.

LED aydınlatmalı ve motorlu başlık

LED ışıkla donatılmış başlık ile tüm toz ve kalıntıların daha net görünmesini sağlarken, dar ve karanlık alanlarda daha etkili temizlik imkanı sunar.

hOn Uygulaması ile içeriklere erişim

hOn Uygulaması ile süpürgenizi kaydedebilir ve kılavuz, bakım bilgisi uyarıları, sorun giderme ve ipuçları gibi ekstra içeriklerden oluşan bir dünyaya erişim sağlayabilir, 5 yıllık ücretsiz garantisi için de kayıt olabilirsiniz.

Uzun süreli kullanım avantajı

Güçlü 4000 mAh pil, 3,5 saatte hızlı bir şekilde %100 şarja ulaşabilir. Şarj yüzdesini doğrudan LED ekrandan kontrol edebilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*