Miele’nin en güçlü elektrikli süpürgesi: Yeni Triflex HX2

Miele, yeni kablosuz dikey süpürgesi Triflex HX2’de güçlü performans, kullanım kolaylığı ve esnekliği bir arada sunuyor. Bir önceki seriye göre yüzde 60 artırılmış çekiş gücü yüksek performanslı bir temizlik sağlarken, patentli 3'ü 1 arada tasarımı temizliğe esneklik ve dinamizm kazandırıyor.

Miele’nin ilk kablosuz dikey süpürgesi Triflex HX1’in ikinci nesli olan yeni Triflex HX2, teknolojileri, sunduğu konforuyla temizliğe yeni bir soluk getiriyor. Triflex HX2’de benzersiz esneklik, HX1’e göre artırılmış çekiş gücü ve pil ömrü, geliştirilmiş kullanıcı rahatlığı ile buluşuyor. Yeni Dijital Verimlilik Motoru, yüksek performanslı Vortex Teknolojisi ve Multi Floor XXL elektro döner fırçanın birleşimiyle doğan, Miele’nin en güçlü kablolu elektrikli süpürgesini dahi geride bırakan yeni Triflex HX2, temizliği yeniden tanımlıyor. 

İhtiyaçlarınıza uyum sağlar

Miele’nin patentli 3’ü 1 arada tasarımı sayesinde Konfor Modu, Erişim Mesafesi Modu ve Kompakt Mod’lar arasında pratik geçiş kolaylığı sunan süpürge, tüm temizlik ihtiyaçlarına kolayca uyum sağlar. Çok yönlü yapısıyla mobilya altlarından halılara, sert zeminlerden en dip köşelere kadar temizliği ergonomik ve zahmetsiz hale getirir. Süpürme parçalarının çekiş borusu üzerinde güvenli bir şekilde tutulduğu yeni aksesuar tutucu özelliği sayesinde zemin geçişlerinde parça arama derdini ortadan kaldırır. Konfor Modu’nda destek almadan dik bir şekilde durabilen süpürge, kısa mola ve temizlik geçişlerine de pratiklik kazandırır.   

60 dakikaya varan kesintisiz temizlik

Akıllı algılama özelliği sayesinde zeminler arası geçişlerde dönüş hızını ve çekiş gücünü otomatik olarak ayarlayan elektro döner fırça, enerji tasarrufu sağlayarak temizlik süresinin artırılmasına destek olur. LED teknolojisinin de kullanıldığı elektro döner fırça karanlık köşeleri aydınlatarak en küçük toz zerresinin dahi gözden kaçırılmasının önüne geçer. Gücünü yüksek performanslı yedi hücreli lityum-iyon pilden alan Triflex HX2, tek şarjla 60 dakikaya  varan kesintisiz temizlik sunar. 

Partiküllerin ve alerjenlerin % 99,99’unu yakalar

HEPA Ömür Boyu Filtre’si ile tüm partiküllerin ve alerjenlerin %99,99’unu yakalayarak havaya karışmasını engelleyen Triflex HX2, hijyenik yaşam alanlarının yaratılmasına yardımcı olur. Yeni ComfortClean teknolojisiyle filtre temizliğini kolaylaştırır. Filtre kapağının sadece birkaç kez çevrilmesi, filtrenin temizlenerek kirlerin toz haznesine dökülmesi için yeterli olur. Toz torbası gerektirmeyen, tek bir dokunuşla boşaltılan toz haznesi sayesinde kirlerle temas önlenir. Ergonomik yapısı ve hafifliğiyle uzun süreli temizliklerde kullanıcıyı yormaz. Almanya’da tasarlanıp üretilen, tasarımıyla 2022 Red Dot Ürün Tasarım Ödülü’nün de sahibi olan Triflex HX2 lotus beyazı, obsidian siyahı ve kaşmir gri renkleriyle de kullanıcısına seçim özgürlüğü sunar.  

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*