Yorglass… Beyaz Eşyaya Değer Katar

Yorglass olarak, ‘güvenilir ve global tedarikçi’ vizyonuyla hareket ediyor, ürünlerimizi altı kıtada 60’a yakın ülkeye ulaştırıyoruz.

semavi yorgancı

Endüstriyel cam işleme ve düz cam ticareti alanlarındaki birikimimiz ve tecrübemizle 1989’dan beri beyaz eşya sektöründe de global markalar için üretim yapıyoruz.

Yorglass Beyaz Eşya iş birimimize bağlı olarak, üç farklı şehirde toplam 600’den fazla çalışanımızla hizmet veriyor, Bolu’daki fabrikalarımızda fırın pano camları, bek tablası, ön kapak camları, fırın iç camları, kombi kapak camları; Eskişehir’deki fabrikamızda buzdolabı raf camı; Çerkezköy fabrikamızda ise fırın pano camları, ön kapak camları ve buzdolabı raf camları üretimi gerçekleştiriyoruz.

Yorglass Beyaz Eşya olarak ileri teknolojili üretim parkurları ve ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile sektörde fark yaratırken, hizmet verdiğimiz global markalardan aldığımız takdir ve ‘Global Tedarikçi Ödülleri’ ile iddialarımızı kanıtlamanın gururunu yaşıyoruz.

Yorglass Beyaz Eşya olarak;

  • Her biri kendi uzmanlık alanına göre yapılanmış fabrikalarımız,
  • Tek akışlı, online izlenebilen ve kontrol edilebilen, el değmeden üretim yapılan, Endüstri 4.0 altyapısına uygun tasarlanmış üretim parkurlarımız,
  • Müşterilerimize tüm teknik desteği ve geliştirme faaliyetlerini sunabilecek alanının en iyi uzmanlarından oluşan ekiplerimiz,  
  • Sektör trendlerine ve yeniliklere hızla yanıt verebilen inovatif iş kültürümüzle,

Yalnızca bir cam üreticisi değil, bir çözüm ortağı anlayışıyla her zaman müşteri memnuniyetinde fark yaratmak için çalışıyoruz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*