Beyaz eşya mağazacılığında Türkiye’de bir ilk

Beyaz eşya sektörünün bayilik teşkilatında çalışan perakendeciler yeni ve orijinal fikirleri ile sektörde fark yaratmaya devam ediyorlar. Orijinal ve inovatif çözümler ile tüketicilere “hizmette sınır yok” mesajı veren son uygulama haberlerinden bir tanesi Konya’dan geldi. Başak İnovasyon Mağazacılık Ltd.şirketi Türkiye’de ilk defa bir mağazada, araç şarj istasyonunu hizmete sundu.

Başak Mağazacılıkta 3 kuşak ,BSH Siemens Türkiye Satış Direktörü Hakan Sultar ile birlikte

Beyaz eşya sektörünün bayilik teşkilatında çalışan perakendeciler yeni ve orijinal fikirleri ile sektörde fark yaratmaya devam ediyorlar. Orijinal ve inovatif çözümler ile tüketicilere “hizmette sınır yok” mesajı veren son uygulama haberlerinden bir tanesi Konya’dan geldi. Başak İnovasyon Mağazacılık Ltd.şirketi Türkiye’de ilk defa bir mağazada, araç şarj istasyonunu hizmete sundu. Mağazanın 3.Kuşak yöneticisi Mustafa Taha Karabacak konu ile ilgili olarak Dağıtım Kanalı dergisine şu açıklamalarda bulundu “Yapmış olduğumuz yenilikler ile sektöründe örnek olmaya ve unvanımızda bulunan inovasyon kelimesinin karşılığını vermeye devam ediyoruz.” Karabacak sözlerine şöyle devam etti, “Gelecekte artmasını beklediğimiz elektrikli araçlar için altyapısını oluşturduğumuz ve bayiliğini yapmış olduğumuz Siemens ev aletleri tüketicilerine eşsiz Siemens deneyimini yaşatmak adına 2022 yılı için tüketicilerinden hiçbir şarj ücreti almaksızın bu hizmeti tamamen ücretsiz olarak sunmaktayız.

Elektrikli araç sahibi olan bir tüketici alışveriş yapsın veya yapmasın mağazamıza misafir olarak gelebilir, kahve köşesinde kahvesini yudumlarken aynı anda aracını da ücretsiz olarak şarj yapabilir. Veya dışarıdan herhangi bir tüketici e- şarj altyapısını kullanarak 7 gün 24 saat mağaza önüne gelerek aracını şarj edebilir.

Mustafa Taha Karabacak son olarak şunları söyledi. “Bu şekilde tüm Türkiye’den herhangi bir kişi e-şarj mobil uygulaması üzerinden mağazamızın lokasyonunu ve ismini görmüş oluyor. 1954 yılından beri Konya’da 3 kuşaktır hizmet veren Başak mağazacılık şu anda Konya’da 3 farklı lokasyonda hizmet vererek sektöründe yenilik ve dijitalleşme konusunda öncülük ediyor.”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*