Electrolux, ortaklarına inovasyon çağrısı yaptı

Electrolux Açık İnovasyon Ekibi, şirket ortaklarına gerçek zamanlı zorluklara çözümler geliştirmeleri için bir çağrı yaptı.

Row of light bulb with a one glowing. Idea and innovation concept. 3d illustration

Şirket, Open Innovation Booster Programı’na katılmak için start-up’lardan, KOBİ’lerden ve üniversite yan şirketlerinden teklifler arıyor. 2018’de başlatılan program, Electrolux’ün piyasada çalışan iyi ve açık fikirli kişilerle bağlantı kurmasını sağlarken, ortaklara derin mühendislik uzmanlığı, Ar-Ge kaynakları ve üretim ağına sahip küresel bir şirket ile birlikte çalışma şansı veriyor. Electrolux, 2021 programı için bir kez daha sürdürülebilirliğe olan bağlılığını geliştiren çözümler arıyor. Şirketin ikinci önceliği, dinamik genç şirketlerin önemli bir katkı sağlayabileceği bir alan olan dijital operasyonel mükemmellik. Buradaki genel amaç, çözümleri Electrolux şirket stratejisiyle ilgili belirli zorlukları ele alan uygulanabilir ürünlere, teknolojilere ve süreçlere dönüştürmek.

Electrolux, Booster Programı şu ana kadar bazı şaşırtıcı sonuçlar etti: 370’den fazla muhtemel ortak incelendi, 100’den fazla çözüm incelendi, kısa listeye alınan 10 çözüm, tam olarak geliştirilmiş 8 ‘minimum uygulanabilir ürün’ ve ölçek büyütme aşamasında 2 proje incelendi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*