Panasonic Life Solutions Türkiye’nin yeni Başkanı Yoshiyuki Kato oldu

Panasonic Life Solutions Türkiye’de üst düzey atama gerçekleştirildi. 30 yıldır Panasonic’e bağlı farklı şirketlerde görev alan Yoshiyuki Kato, Nisan 2021 itibarıyla şirketin başkanlık görevine getirildi.

Panasonic Life Solutions Türkiye’de başkanlık görevine, uzun yıllardır Panasonic bünyesindeki birçok birimde başarılı çalışmalara imza atan Yoshiyuki Kato getirildi. Osaka Teknoloji Enstitüsü Elektrik Mühendisliği Bölümü’nden 1991 yılında mezun olan Yoshiyuki Kato, 1991 yılında Matsushita Electric Works LTD şirketinde (Panasonic Corporation) profesyonel iş hayatına adım attı. 30 yıl boyunca Panasonic’e bağlı farklı şirket ve birimlerde görev aldı. Son olarak Professional Lighting Business şirketinin Başkanlık görevini yürüten Yoshiyuki Kato, Nisan ayı itibarıyla Panasonic Life Solutions Türkiye’nin Başkanlık görevini üstlendi. Yoshiyuki Kato, evli ve iki çocuk babası.

Panasonic Life Solutions Türkiye’nin başkanlığını yürütecek olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Yoshiyuki Kato yaptığı açıklamada “Türk ve Japon halkları arasındaki çok eski tarihlere dayanan dostluk ilişkisini yakından biliyorum. Bu nedenle Panasonic Life Solutions Türkiye’nin başkanlık görevini üstlenmekten ötürü çok heyecanlı olduğumu söylemeliyim. Kurum olarak; yenilikçi ürün ve çözümlerimizi dünya pazarlarına ulaştırmayı, insan odaklı yaklaşımlarla daha iyi ve konforlu bir ‘yaşam’ sunmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda müşterilerimiz, çalışanlarımız ve içinde yer aldığımız toplum için değer yaratmaya devam edeceğiz. Geliştirdiğimiz üstün teknolojiler ve ürettiğimiz ürünlerle de sektörümüzde daima öncü̈ olma misyonumuzu sürdürmek için çabalayacağız. Panasonic’in ‘Daha İyi Bir Yaşam, Daha İyi Bir Dünya’ hedefi doğrultusunda, her geçen gün artan bir heyecan ve azimle Türkiye’deki faaliyetlerimizi başarıyla devam ettireceğiz” şeklinde sözlerini tamamladı. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*