Profilo annelere profesyonel hijyen sağlıyor

Profilo ULPA filtreli elektrikli süpürge, evlerde aradığımız hijyeni sağlıyor, bu zor zamanlarda güvenli temizlik ile hayatımızı kolaylaştırıyor ve sağlığına önem verdiğimiz annelerimiz için de tam da ihtiyaca yönelik bir hediye alternatifi olarak karşımıza çıkıyor.

Annelerimizi eskisi kadar sık ziyaret edemediğimiz şu zamanlarda ihtiyacımız olan iki şey var;  onların sağlıklı ve güvende olduklarını bilmek. Bu iki unsurun ön plana çıktığı dönemde de, Profilo’nun üstün performans sahibi elektrikli süpürgeleri sayesinde sevdiklerimizin ev hijyenlerinin sağlandığından ve dolayısıyla sağlıklarını koruduklarından emin olabiliriz.

Malum içinde bulunduğumuz şu günlerde ev temizliği ve hijyeni hepimizin gündeminde en üst sıralarda. Özellikle söz konusu sevdiklerimiz olunca en güvenilir seçeneği aramak da bize düşüyor. En sevdiklerimiz annelerimizin evlerinde de ULPA filtreye sahip Profilo elektrikli süpürge ile onların hijyenik ev ortamında huzurla ve sağlıkla kalmalarına destek olabiliriz. Evinde hijyen isteyen ve alerjik bünyeye sahip olanlar için özel olarak geliştirilen PSU7HIJ model toz torbalı elektrikli süpürgeleri ULPA filtreye sahip.   ULPA filtre; ev akarları, evcil dostlarımızın tüyleri, kentsel kirlilik gibi etkenler ve alerjiyi tetikleyen partiküllerin yüzde 99,999’unu tutabiliyor. 

ULPA filtre, günümüzde ameliyathanelerde, hastanelerde ve temiz oda uygulamalarında filtreleme performansı, güvenilirliği ve bakım gerektirmeyen yapısından dolayı tercih ediliyor. Ayrıca ürünün geniş kapasiteli toz torbası ve yıkanabilir filtresi sayesinde hem ekonomik, hem de sürdürülebilir olma özelliği taşıyor. Annelerimizin evlerinde güvenli ve sağlıklı olurken ev işleriyle yorulmayıp kendilerine zaman ayırmalarını sağlayan farklı zemin başlıkları, halı, fayans, parke gibi yüzeylerde en büyük yardımcımız oluyor, annelerimize yorulmadan temizleme imkânı veriyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*