E.C.A. tali bayilerin gelişimine yönelik eğitim programı düzenliyor

E.C.A., Türkiye genelinde faaliyet gösteren tali bayileri için “Finansal Bakış Açısı ve Farkındalık” Eğitimi gerçekleştirdi. E.C.A. iş ortaklarının sektörde karşılaştıkları problemlere ilişkin destek olmayı amaçlayan çevrim içi eğitime 20 bayi katıldı. Yıl boyu devam edecek programa 100’ü aşkın E.C.A. paydaşının katılması hedefleniyor.

Kurulduğu günden bu yana şirket değerlerinde eğitim politikasını önemli bir konumda tutan E.C.A., iklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren tali bayileri için bir eğitim programı düzenledi. E.C.A. iş ortaklarının sektörel gelişimini desteklemek amacıyla Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları iş birliğiyle yürütülen eğitimler, 7-8 Nisan 2021 tarihlerinde Finansal Bakış Açısı ve Farkındalık temasıyla çevrim içi platformda gerçekleştirildi. Eğitimlerin ilk programına Türkiye genelinde 20 tali bayi katılım sağladı.

“Önceliğimiz, iş ortaklarımızın mesleki yetkinliklerini artırmak”

İş ortaklarına sektörde ve sahada rastlanabilecek sorunlar karşısında destek olmayı amaçladıklarını belirten Emas Makina Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Özokumuşoğlu, Ülke ve dünyada yaşanan ekonomik gelişmeler karşısında iş ortaklarımızı bilgilendirmek ve firmalarının büyüklüğü ne olursa olsun, her zaman büyüme potansiyelinde olduklarına inandığımızı bu eğitimlerle göstermek istedik. Önceliğimiz, her bir iş ortağımızı bu zorlu koşullarda desteklemek ve mesleki yetkinliklerini artırmak. Bu doğrultuda ülkemizin en köklü üniversitelerinden Koç Üniversitesi’nin de desteğini alarak Nisan 2021’de başlattığımız Finansal Bakış Açısı ve Farkındalık Eğitimimizi pandemi koşullarına rağmen aksatmadan sürdüreceğiz. E.C.A. olarak kurulduğumuz günden bu yana, Elginkan Topluluğumuzun da değişmez bir değeri olan eğitim politikalarımız dahilinde çeşitli segmentlerde eğitimlerimize devam edeceğiz. Bu programlarla olumlu sonuçların katlanarak süreceğine inanıyoruz.” dedi.

Eğitim hakkında iş ortaklarından olumlu geri dönüşler aldıklarını kaydeden Özokumuşoğlu, yılsonuna kadar 100’ü aşkın E.C.A. paydaşını eğitime dahil etmeyi planladıklarını söyledi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*