Luxell olarak kaliteli ürün ve hizmet önceliğimiz…

Luxell Pazarlama Müdürü Bülent Denktaş: “Önümüzdeki dönem için kısa vadeli planlarımız içerisinde, ürünün gruplarımız arasında yer alan ankastre grubu, solo fırınlar, setüstü ocaklar, mini fırınlar ve küçük ev aletleri kategorisindeki ürünlerimize yenilikler katarak ilerlemeyi hedefliyoruz.”

Firmamızın 70’li yıllardan bugüne kadarki pişirme ve sezonsal ürünlerdeki deneyimleri ciddi bir birikim. Bu birikimi tüketiciye en faydalı şekilde ulaştırmanın sorumluluğunu duyuyoruz. Bunun için durmadan yeni fikirler üretiyor ve Ar-Ge çalışmaları yapıyoruz. Profesyonel bir laboratuvar test sürecimiz bulunuyor. Üretim hattımızda teknolojik altyapıya önem veriyoruz ve bu konuda yatırımlarımız süreklilik arz ediyor.

Üretmek hassas bir iş. Doğru ürün, doğru fiyat, doğru hizmet kavramlarının senkronize bir biçimde gelişim göstermesi öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Ürünlerimizin konumlandırmasını ve satış noktalarındaki sunumları için pazarlama kararlarını verirken maksimum tüketici faydası gözetilmektedir. Ayrıca satış sonrası hizmetlerimizde titizlik prensibi ile hareket ediyoruz.

Açık ve net bir ifade ile “tüketicimiz ne istiyor” sorusunun cevabını bilmek ve çalışmalarınızı bu beklentiye cevap verecek şekilde planlamak sizi firma olarak doğruya götürecektir. Ürünleriniz ve hizmetleriniz bu cevaba göre şekillenmelidir. Çünkü yaptığımız işin odak noktasında tüketicilerimiz bulunmaktadır.

Yenilenmek süreklilik göstermelidir. Bu düsturla hareket ederek bu yıl ürün kategorilerimize birçok yeni ürün dahil ettik. Yıl içinde vitroseramik ankastre ocak serimizi, 3 gaz+1 elektrik ve 2 gaz+2 elektrik gözlü ocaklarımızı, domino gazlı ve elektrikli ocak çeşitlerimizi pazara sunduk. Buna paralelde önümüzdeki kısa süreç içinde Luxell ürün ailesine birçok yeni model katmayı planlıyoruz.

Ankastre ürün kategorimize yılın ikinci yarısında dahil olan antrasit renkli cam ankastre setler ile ankastre grubumuzun gücünü arttırdık. Kuvvetli pişirme özelliği sunan WOK serisi ankastre ocaklarımız tüketici talebi yüksek olan ürünlerimiz arasına girdi.

Yine bu yıl 70 litre tezgah üstü fırınımız ile mutfaklara profesyonel çözümler sunmayı hedefledik. Tezgah üstü fırınlar içinde 70 litre oldukça geniş bir iç hacim ve bu özelliği ile mini fırın pazarına yeni bir soluk kazandırıyor. Bizler, bu ve bunun gibi fark yaratan ürünleri pazara sunarken tüketici ihtiyaçlarını dikkate alarak planlamaya dahil ediyoruz. Bu ürünümüz iç piyasada olduğu kadar ihracat kanallarımızda da talep gören bir ürün olarak yerini aldı.

Luxell markalı yeni elektrikli ısıtıcı modellerimiz ile kış sezonuna merhaba diyeceğiz. Özellikle konvektör pazarında bu kış önemli bir oyuncu olacak modellerimiz ile tüketicilerimizin karşısına çıkacağız. Ayrıca fanlı ısıtıcıda bir klasik olan modelimizin yenilenmiş haliyle şıklık ve güvenliği bir arada tüketicilerimize ulaştırmış olacağız.

Daha birçok yeni ürün ve yenilikler kısa vade planlarımız arasında bulunmaktadır. Fabrikamızın tüm birimlerinde çalışan takım arkadaşlarımız ile üretmeye devam ediyoruz.

Yaygın bir servis ağına sahibiz. Türkiye genelinde birçok noktada merkez servislerimiz mevcut. Satış sonrası vereceğiniz hizmet çok önemli ve ciddi bir iştir. Bu bilinç ve tavizsiz bir disiplin ile hareket ediyoruz. Servislerimize belirli periyotlarda eğitimler düzenliyoruz. Ayrıca müşteri memnuniyeti anketleri ile durumumuzun kontrolünü sağlıyoruz. Satış sonrası hizmetler, bir firmanın toplam kalite yansımasıdır diyebiliriz. Kapasitemiz büyüdükçe her birimin de eş zamanlı büyümesi kaçınılmaz oluyor. Satış sonrası hizmetler birimimiz de sürekli artan hacim ile birlikte eş zamanlı olarak gelişmesini sürdürmektedir. Çağrı merkezi hizmetlerimizdeki başarımızı 2019 yılında verilen sertifikalar ile tescilledik ve yaptığımız çalışmaların karşılığı olarak aldığımız bu belgeler tabi ki onur verici oluyor. Burada bizleri asıl gururlandıran tüketicimizden aldığımız tek bir teşekkür sözcüğüdür.

İşimiz ve gelecek için heyecan duyuyoruz…

Heyecanlıyız, umutluyuz, üretiyoruz ve mutluyuz. Ülkemiz için üretiyoruz bilinci ile her bir çalışanımızın aidiyet hissetmesi mükemmel. Bu yıl tüm dünya ile birlikte alışık olmadığımız durumlar ile karşı karşıya kaldık. Ama bir an dahi içimizdeki enerji bitmedi. Umudumuz her daim yerinde kaldı. Evet bir şeyler değişti, önemli olan bu değişime ayak uydurabilmekti. Üretim tekniklerimizi, hizmet anlayışınızı ve işleyişlerimizi güncelleyerek sektöre ve ülkemize hizmet vermeye devam ediyor ve yeni oluşumlar için heyecan duyuyoruz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*