Dyson Airwrap™ saç şekillendirici sayesinde kuaföre gitmeye gerek yok

HS01 Dyson Airwrap Complete, PU leather tan box LARGE, open with product configuration of body, pre-style dryer, 30mm barrel clockwise, 30mm barrel anticlockwise, 40mm barrel clockwise, 40mm barrel anti-clockwise, firm brush, soft brush and round brush. Slight angle from above to see contents in box
  • Dyson Airwrap™ saç şekillendirici; kuaföre gitmeye gerek kalmadan saçta hacimli bukleler ve doğal dalgalar yaratırken, saçları ısı hasarına karşı koruyor.

Dyson’ın sorunlara çözüm bulma odaklı mühendisleri, başkalarının göz ardı ettiği sorunları çözmek için sürekli olarak yeni yollar arıyor. Mühendis ekibi, en son teknoloji üzerine çalışıyor ve düzeltilebilecek alanlara yöneliyor. Dyson mühendislerinin saç bakımı konusundaki çalışmaları; geliştirmesi gereken noktaların başa çıkılamayan hava akışından kaynaklanan dolanma ve yüksek ısı hasarı olduğunu ortaya koyuyor. Araştırmalara göre kadınlar hacim ve canlı saçlara sahip olmak, saçlarının kırılmasını ve güçsüzleşmesini önlemek istiyor.

Dyson mühendisleri; yoğun ısı hasarına çözüm bulabilmek için Coanda etkisi adı verilen bir aerodinamik olguyu kullanarak havayı ısı ile birleştiriyor ve kadınlara saçlarını yüksek ısı zararından koruyarak şekillendirme imkanı sağlayan Dyson Airwrap i sunuyor. 

Kurumun uzman ekipleri tarafından yaratılan dijital motur V9, Dyson Airwrap saç şekillendiricinin çalışmasını sağlıyor. Dyson’ın benzersiz şekillendirici başlıklarıyla birleşince bu motor, Dyson Airwrap saç şekillendiricinin saçları yüksek sıcaklığa ihtiyaç duymadan, sadece hava ile şekillendirmesine olanak sağlıyor.

Dyson’ın bu eşsiz ürününün şekillendirme aparatları aşırı ısı kullanmadan saçın sağlıklı görünümünü koruyarak ve aynı zamanda ıslak saçta da kullanılarak saçı kıvırma, dalgalandırma ve düzleştirme özelliğine sahip.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*