4 ödüllü bir davlumbaz

Silverline’ın tasarım, fonksiyon ve teknoloji alanındaki iddiasını güçlendiren bir model daha… İddialı, bir o kadar da sade ve minimalist duruşu ve yüksek konfor sunan fonksiyonlarıyla Pure Plus uluslararası ödül organizasyonu Plus X Award’tan 4 ayrı kategoride 4 ayrı ödülle ayrıldı. Pure Plus, ayrı ayrı yüksek kalite, tasarım, kullanım kolaylığı ve fonksiyonellik kategorilerinde ödüle layık görüldü.

Pure Plus’ ın güçlü teknolojisi, ergonomik ve sade tasarım dili, mutfak deneyimini bir adım öteye taşıyor ve modern mutfak tasarımını geliştiriyor. İkonik forma sahip Pure Plus, güçlü fonksiyonlarını estetik dokunuşlarla tamamlıyor. Geliştirilmiş led ışıkları sayesinde Pure Plus güçlü bir aydınlatma görevi de görüyor. Ada mutfaklar için tasarlanan davlumbaz, antrasit mavi, mat siyah ve inci beyazı renk çeşitliliğiyle farklı dekorasyon stillerini tamamlıyor.

Pure Plus’ın kontrol paneli, üst açılı ön cam sayesinde pişirme buharından etkilenmiyor. Kontrol paneli dışında uzaktan da kumanda edilebilen Pure Plus’ın alüminyum ve karbon filtrelerin değiştirilmesi ve yerleştirilmesi oldukça kolay. Bulaşık makinesinde yıkanabilen ön filtreye alt gövdeden kolayca erişilebilir. Davlumbazın yüksekliği kullanıcının ihtiyacına yönelik ayarlanabiliyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*