Arzum OKKA’ya Swarovski Dokunuşu…

5 yıldır OKKA Ailesi ile Türk kahvesinin ideal lezzetini, kültürünü dünyanın dört bir köşesine yayan Arzum, Ambiente 2019 Fuarı’nda ailenin en yeni üyelerini lanse ediyor. Swarovski taşlarla süslenmiş Arzum OKKA, Gold renk serisi OKKA Ailesi ve 8 fincan kapasiteli Arzum OKKA Minio Duo’yu Ambiente’de tüketicilerin beğenisine sunan Arzum, Türkkahvesi lezzetinin altına imzasını atmaya devam ediyor

Kavrulma biçimi, pişirilme şekli ve sunumuyla 5 asırlık bir hikayenin kahramanı olan Türk kahvesi Arzum’la yeniden Ambiente’de. 2013 senesinde UNESCO’nun “İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası” listesine giren Türk kahvesi, 5 yıldır Arzum OKKA  Ailesi ile geleneksel ve ideal lezzetiyle dünyaya yayılmaya devam ediyor. Son trendleri bir araya getiren, dünyanın önde gelen uluslararası sektör fuarı Ambiente 2019’da 16.kez yer alan Arzum, OKKA Ailesi’nin 5.yılına özel en yeni üyelerini kahve severlerle buluşturuyor.

Bugüne dek OKKA, OKKA Minio, OKKA Grandio seçenekleriyle evlerde, ofislerde, restoranlarda ve daha pek çok noktada gerçek Türk Kahvesi lezzetini sunan Arzum OKKA, sadece Türk kahvesi makinesiyle değil, Türk kahvesi değirmeni OKKA Beangourmet ile de dünyanın her noktasında her an taze Türk kahvesi deneyimine imza attı.

FARKLI TASARIMLARLA YENİ OKKA’LAR!

OKKA Ailesi’nin 5.yılına özel olarak tasarlanan, tasarımı ve dokunuşu ile fark yaratan en yeni OKKA’lar, Ambiente 2019’da ilk kez sergileniyor.

Arzum OKKA’ya Swarovski Dokunuşu…

Arzum, Türk kahvesi tutkusunu bir adım yukarı taşıyor ve Swarovski taşlarla süslenmiş gösterişli, şık Arzum OKKA’yı kahve severlere sunuyor. Evlerin, ofislerin ve restoranların dekorasyonuna zenginlik katacak Swarovski taşlı Arzum OKKA, közde pişirme seçeneği ile ideal bir Türk kahvesi keyfi yaşatıyor. Kahveyi doğrudan fincana servis ediyor, kendi kendini temizliyor ve rakım ayarı yaparak Türk kahvesinin her noktada en ideal sıcaklıkta pişmesini sağlıyor.

Arzum OKKA Minio Duo’nun 8 Fincan Kapasitesi ile Misafir Ağırlamak Artık Daha Kolay

Kompakt tasarımı ile kahve keyfinin her yere kolayca taşınmasına olanak sağlayan, tek seferde 8  fincan kahve pişirebilmesiyle kalabalık misafirlerin kolayca ağırlanmasını sağlayan Arzum OKKA Minio Duo; ağır ateşte, ideal kıvamda pişmiş, bol köpüklü Türk kahvesi keyfini sunuyor.  Patentli yıkanabilir çift cezvesi ile ve taşma önleme sistemiyle de kullanıcılara rahatlık sunan kahve makinesi evlerin ve ofislerin vazgeçilmezi olmaya aday.

5.Yıla Özel Gold ve Nar Renkleri

Arzum, 5.yıla özel renklerle OKKA Ailesi’ne renk katıyor. Klasik ve gösterişli mekanların tamamlayıcısı olacak Gold serisi; OKKA, OKKA Grandio, OKKA Minio ve OKKA Beangourmet ile tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Sıcak ve canlı tonları sevenleri yeni Nar renkli OKKA tasarımıyla buluşturan Arzum, yenilikleriyle Türk kahvesi severleri şaşırtmaya devam edecek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*