Kahve Dünyası Malatya’daki ilk mağazasını açıyor

Kahve Dünyası, Malatya’daki ilk mağazasını şehrin ilk ve tek alışveriş merkezi olan MalatyaPark AVM’de açtı. Kahveden çikolataya, tatlı - tuzlu atıştırmalıklardan dondurmaya uzanan bini aşkın ürün çeşidi bulunan Kahve Dünyası, Malatyalılara eşsiz bir lezzet deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

“Hepimizin Ortak Noktası” sloganıyla Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazalarında her gün 100 bini aşkın misafirini ağırlayan Kahve Dünyası, Malatya’daki ilk mağazasını açtı. 20 Eylül 2019 Cuma günü açılan mağazanın adresi ise şehrin ilk ve tek alışveriş merkezi MalatyaPark AVM oldu.

Alışveriş merkezinin zemin katında konumlanan Kahve Dünyası, şık dekorasyonlu mağazası ve ferah bahçe alanında eşsiz bir lezzet deneyimi sunuyor. Kahveden çikolataya, tatlı – tuzlu atıştırmalıklardan dondurmaya uzanan bini aşkın çeşit, Kahve Dünyası tarafından en kaliteli malzemeler kullanılarak ustalık ve özenle üretiliyor.

Dünyanın en değerli kahve çekirdekleriyle özel lezzetler

Kurulduğu günden bu yana hedeflerinden birini Türk kahvesi kültürünü korumak ve dünyaya tanıtmak olarak belirleyen Kahve Dünyası, bol köpüklü kahvesini, yanında lezzetli ikramlar ile birlikte servis ediyor. Dileyen misafirler Türk kahvelerini ‘double’ olarak tercih edip bu keyfi uzatabiliyor. Dünyanın farklı coğrafyalarında yetişen değerli kahve çekirdeklerini ilk günkü tazeliği ve aromasıyla koruyan Kahve Dünyası, kahve tutkunlarını yöresel kahvelerden soğuk spesiyallere uzanan birbirinden özel lezzetler ile buluşturuyor. Kahve dışında farklı bir lezzet arayanlar için de frozen, milkshake ve smoothie’nin pek çok çeşidi bulunuyor.

Doğal ve katkısız çikolata

Kendi tesislerinde doğal, katkısız ve birinci sınıf kakaoyla yapılmış özel çikolata üreten Kahve Dünyası’nın Malatya mağazasında, dolgulu lezzetlerden klasiklere uzanan lezzetler sunuluyor. Kahve Dünyası’nın en sevilen çikolatalarından biri olan “Roche” tadına doyum olmayan kırmızı fıstıkları bitter ve sütlü çikolatayla buluşturuyor. Sütlü, bitter, fıstık, fındık ve frambuaz dolgusuyla “Lavi, damaklarda adeta bir şenlik yaşatıyor. Tamamen el yapımı tarzında üretilen, içi ganaj, dışı özel çikolata kaplı “Trüf”ün sütlü, bitter çikolatalı, kakaolu ve Hindistan cevizli olmak üzere dört farklı çeşidi bulunuyor. “Spesiyal” çikolatanın sütlü fıstıklı, sütlü fındıklı, sütlü karamelli, sütlü bademli, sütlü çilekli, bitter kahveli, bitter portakallı, bitter tropik meyveli seçenekleri farklı damak tatlarına hitap ediyor. Sütlü ve bitter çeşitleriyle “Madlen” ise klasikten vazgeçmeyenleri mutlu ediyor.

Mağazada ayrıca; fondü, çikolata kaplı lokum, çikolata kaşık ve kahveli draje gibi Kahve Dünyası’na özel lezzetler de yer alıyor. İçi çıtır çıtır bisküvisi, dışı sütlü çikolata, bitter çikolata veya portakal parçacıklı “Bonte” büyük küçük herkes için leziz bir atıştırmalık olurken yoğun Antep fıstığı ve fıstık ezmesiyle “Gofrik” klasik gofretlerin çok ötesinde benzersiz tadıyla damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor.

İştah kabartan unlu mamuller

Kahve Dünyası; gerçek tereyağı, çeşitli tahıllar, süt kreması, peynir çeşitleri ve taze meyve – sebzeleri eşsiz tariflerle buluşturuyor. Pasta, sandviç, kruvasan gibi ürünleri el yapımı hazırlayan Kahve Dünyası, günün her saatinde iştahları kabartıyor. Tatlılarda çikolatalı sufle, ağızda dağılan çikolatalı cookie, brownie, pasta, kek, cheesecake ve tart çeşitleri, en keyifli sohbetlere eşlik ediyor. Tuzlularda börekitaslar, dana jambonludan mozarella peynirliye sandviçler, puflar, kruvasanlar, kişler ve içi lezzet dolu simitler, günün her saatinde mükemmel bir öğün seçeneği oluşturuyor.

Dört mevsim dondurma

Lezzetinin sırrı doğal ve taze içeriklerde saklı olan Kahve Dünyası dondurmaları, endüstriyel üretimden uzak, tamamen el yapımı tarzında hazırlanıyor. Dondurmalarda besin değeri yüksek keçi sütü, tam yağlı inek sütü ve dağlık bölgelerde yetişen orkide bitkisinin köklerinden elde edilen salebin yanı sıra özel çikolata, Gaziantep’in en kaliteli Barak fıstığı, taptaze meyveler, yöresinden temin edilen kuru yemişler kullanılıyor. Kahve Dünyası dondurmaları; bitter çikolatalı, sütlü çikolatalı, fıstıklı, bal badem karamelli, kaymaklı, damla sakızlı, kahveli, limonlu, çilekli ve vişneli çeşitleriyle her damak tadına hitap ediyor. Kahve Dünyası ayrıca, misafirleri için artık klasikleşen lezzetlerinin yanına her ay sürpriz bir dondurma ekliyor. Her ayın ilk gününden son gününe kadar beğeniye sunulan on birinci çeşit dondurmanın içeriği, mevsimin özelliklerine ve özel günlere göre belirleniyor.

Kahvaltının yeni vazgeçilmezi: El Yapımı Fındık Kreması

Kahve Dünyası lezzetleri yalnızca mağazada değil, evlerde, iş yerlerinde de sıklıkla tercih ediliyor. Bu ürünlerden biri olan El Yapımı Fındık Kreması ise özellikle kahvaltılara çok özel bir lezzet katıyor. Taze ve çifte kavrulmuş fındıktan üretilen El Yapımı Fındık Kreması, okul çağındaki çocuklara okul öncesinde enerji verirken hiçbir katkı maddesi içermemesi sebebiyle ailelerinin içini rahat ettiriyor. Yüzde 50’si fındıktan oluşan lezzetin sağlıklı cam kavanozunun kapağı açıldığı anda etrafa yayılan enfes koku ise çocukların olduğu kadar büyüklerin de beğenisini kazanıyor.

Mobil uygulama Çekirdek kazandırıyor!

Kahve Dünyası’nın mobil uygulaması ise kampanya ve ödülleriyle Malatyalıların mağazada yaşadığı keyfi katlıyor. Uygulamanın en dikkat çekici fırsatlarının başında, Kahve Dünyası’nın ödül puanı Çekirdek geliyor. Mağazadan alışveriş yapanlar QR kodunu okutarak yaptıkları tüm alışverişlerde Çekirdek kazanıyor. Mobil uygulamadaki 1 Çekirdek, 1 TL yerine geçiyor. Kazanılan Çekirdek’ler ile kullanıcılar, yiyecek içecek çeşitlerinden termos ve fondü setine uzanan aksesuarlara kadar diledikleri ürünleri satın alabiliyor veya bu Çekirdek’leri sevdiklerine hediye edebiliyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*