Tek seferde ideal pişirme

Profilo Ankastre Fırınlar ile yemek yapmak kadar fırın temizliği de kolaylaşıyor.

Profilo’nun yeni ankastre fırınları kullanışlı özellikler sunmasının yanı sıra şıklığıyla da öne çıkıyor. Misafir ağırlama derdini ortadan kaldırarak hayatınızı kolaylaştıran ankastre fırınlar enerji tasarrufu ile de bütçenize katkı sağlıyor.

Tek seferde 3 farklı tepsi bir arada

3D Sıcak Hava Pişirme programı özelliği ile gelen Profilo Ankastre Fırınlar, fırının içindeki ısıyı eşit olarak dağıtarak ideal pişirme imkanı sunuyor. 3 farklı tepsiyi tek seferde yemeklerin tatları birbirine karışmadan pişiren Ankastre Fırınlar bu sayede enerji tasarrufu da sağlıyor. İtalyan mutfağı ve pizza severler için tasarlanan pizza programı ile dondurulmuş ürünler hızla çözülüyor ve pişme süresi kısalıyor. Izgara düşkünleri için tasarlanan Sıcak Hava Dolaşımlı Izgara programı ise büyük et parçaları, bütün tavuk ve balıkların pişirilmesi için ideal ortam sunuyor.

Hayat kolaylaştıran temizlik

Yemek yapması kadar temizlemesi de kolay olan Ankastre Fırınların iç yüzeyi, yüksek kaliteli, özel granit emaye kaplama sayesinde hızlıca temizlenebiliyor. Özel kaplamalı arka panel yağ ve kirleri emerek temizlik zahmetini azaltıyor. Kolayca çıkarılabilen cam iç kapak ve tek bir dokunuşla içeri gömülen fırın kumanda düğmeleri sayesinde fırın kapağının temizliği de kolaylaşıyor. Profilo davlumbazlar ise yüksek çekim gücü sayesinde yemek kokularının hızlıca yok olmasını sağlıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*