Arzum Crust Mix Neo Stand Mikser ile usta şeflere taş çıkarın

Arzum’un mutfakta sınırları ve hayalleri zorlamayı sevenler için tasarladığı Crust Mix Neo Stand Mikser, yeni tarifler denemek isteyen herkesi usta birer şefe dönüştürür. Çırpma, karıştırma ve yoğurma gibi vakit alan ve güç gerektiren işleri devralan mikser, daha önce denenmemiş tariflerin de kapılarını aralar.

Arzum’un, çırpıcı, hamur yoğurucu ve karıştırıcıyı tek bir üründe sunduğu Arzum Crust Mix Neo Stand Mikser, yeni tarifler denemekten zevk alanların mutfaktaki en büyük yardımcısı olacak. Yeni tarifleri daha konforlu, güvenli ve hızlı bir şekilde hazırlayacağınız bu stand mikser ile usta şeflere taş çıkarın.   

 

Lezzetlerin sınırlarını size bırakır

Arzum Crust Mix Neo Stand Mikser, güçlü motoru ile her türlü karışımın, pratik ve homojenize bir şekilde hazırlanmasına yardımcı olur. Çırpıcı, hamur yoğurucu ve karıştırıcı olmak üzere üç farklı karıştırma aparatı ile hazırlanacak lezzetlerin sınırlarını size bırakır. Omletlerden krepe, keklerden kremaya, ekmekten pasta, humus ya da soslara kadar onlarca farklı lezzetin hiçbir güç harcanmadan hazırlamasını sağlar. 5 litrelik paslanmaz çelik karıştırma haznesi ile kalabalık sofraların ihtiyacını tek seferde karşılar. Altı farklı hız ayarı sayesinde istenen karışımların yoğunluğunu, karıştırma süresini size bırakır. Farklı reçetelerin yoğunluk ihtiyacına farklı çözümler sunar. 

 

Mutfakları ve hayatları renklendirir

Tek el ile kontrol edilebilen motor gövdesi kaldırma düğmesi sayesinde üst gövde kolayca yukarı hareket eder. Sıçrama önleyici kapağı sayesinde en yüksek hızlarda bile mutfak her zaman tertemiz kalır. Kapakta bulunan besleme haznesi ile makineyi durdurmadan ya da motor gövdesini kaldırmadan karışıma malzeme eklenmesine imkân tanır. Vakumlu ayakları sayesinde zemine tutunur, makine her zaman bıraktığınız yerde kalır, makinenin düşme riski ortadan kalkar. Dağınıklığın ve malzeme israfının önüne geçer. Gövdeden ayrılabilen çelik karıştırma haznesi bulaşık makinesinde kolayca yıkanır. Temizliğe pratiklik kazandırır. Siyah ve kırmızının yanı sıra okyanus ve gün batımı  renk seçenekleri ile hem mutfakları hem de hayatları renklendirir.   

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*