Arzum doğanın enerjisini yaşam alanlarına taşıyor

Arzum, yeni Natura serisi ile doğanın enerjisini yaşam alanlarına taşıyor.

Evlere tasarım ve inovasyon imzasını atan Arzum, doğanın izlerini lezzetli tariflerle buluşturan yeni Arzum Natura serisi ile tarz sahibi yaşamınızın doğal parçası olmaya aday. #ötesinegeç sloganıyla sizi farklı ve iddialı bir yeniliğe davet eden seri, yazın rüya renklerini mutfaklarınıza taşımaya hazır.

Güneşin sıcaklığını ve enerjisini yansıtan “Günbatımı”, mavinin özgür ruhunu taşıyan “Okyanus” ve doğanın tutkusunu hissettiren “Toprak” renkleri ile mutfaklara zarif bir dokunuş yapacak olan Arzum Natura serisi, doğanın pozitif enerjisini hissettirecek.

Mat dokusuyla renkleri masalsılaştıran Arzum Natura, yaşam alanlarınızı doğanın enerjisiyle birleştirerek tüm anlarınıza keyif katacak.

Arzum Natura; Arzum Çay Sefası, Arzum OKKA Minio, Arzum Tostçu Delux ve Arzum Natura Hestia Multi Blender Seti ile sizi yeniliğe davet ediyor. Set olarak satışa sunulacak olan Arzum Natura serisi ile doğanın enerjisi artık evinizde!

Arzum Natura Çay Sefası
“Günbatımı”, “Okyanus” ve “Toprak” renkleri ile Arzum Natura serisi içinde yer alan Çay Sefası, yaz boyunca çay tutkunuza eşlik etmeye hazır.Bu yaz lezzetli bir çay ile hararetinizi gidermeye ne dersiniz? 1.8 litrelik paslanmaz çelik su ısıtıcı haznesi ve 1,2 litrelik geniş kapasiteli paslanmaz çelik demliği ile tek seferde daha fazla çay hazırlama imkanı sunan Çay Sefası, kalabalık ailenize ve misafirlerinize kesintisiz ikramda bulunmanızı sağlıyor.

Arzum Natura Tostçu Delux Izgara ve Tost Makinesi
Arzum Natura serisinde yer alan Tostçu Delux Izgara ve Tost Makinesi, kahvaltıların en pratiği olan tostu ve sağlıklı ızgara lezzetlerini sofralara taşıyor. Kalabalık ailelere tek seferde 6 adet tost yapabilme imkanı sunan Arzum Natura Tostçu Delux Izgara ve Tost Makinesi ile yaz günlerine çıtır çıtır bir başlangıç yapmaya hazır olun. Günün geri kalanında az kalorili ızgara lezzetlerini de tatmayı unutmayın. “Günbatımı”, “Okyanus” ve “Toprak” renkleri ile Arzum Natura serisi içinde yer alan Tostçu Delux Izgara ve Tost Makinesi size lezzet sunarken mutfağınıza da şıklık katmaya hazır.

Arzum Natura OKKA Minio
“Günbatımı”, “Okyanus” ve “Toprak” renkleri ile Arzum Natura serisi içinde yer alan Arzum OKKA Minio, Türk kahvesinin ideal kıvamını ve bol köpüğünü en lezzetli haliyle fincanlarınıza taşımaya hazır. Kompakt tasarımı ile bu yaz her an her yere kolayca taşıyabileceğiniz Arzum OKKA Minio, 4 fincan kapasitesine sahip. Yıkanabilir cezve özelliğine sahip olan Minio, tek tuşla çalışma ve taşma önleme sistemi ile ağır ateşte pişmiş Türk kahvesini sohbetlerinize taşımaya hazır…

Arzum Natura Hestia Multi Blender Seti
Arzum Natura Hestia Multi Blender Seti ile doğramaya, rendelemeye, çırpmaya, dilimlemeye, karıştırmaya; kısacası muhteşem lezzetlere imza atmaya hazır mısınız? “Günbatımı”, “Okyanus” ve “Toprak” renkleri ile Arzum Natura serisi içinde yer alan Hestia Multi Blender Seti, keskinliğini uzun süre koruyan 4 adet tırtıklı, çift taraflı paslanmaz çelikli bıçakları ile mutfaktaki en büyük yardımcınız olmaya hazır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*