Arzum Foodie Elektrikli Modern Sefer Tası yeni beslenme düzeni

İnovatif ürünlerle pratik çözümler sunan Arzum, yeni Foodie Elektrikli Modern Sefer Tası ile hayatınıza güzellik katmaya devam ediyor. Trafikteki kahvaltınıza, ofiste veya okuldaki öğle aranıza, pikniğinize sıcacık, taze ve sağlıklı bir çözüm sunan Arzum hep yanınızda.

Beslenme düzeninize çok iyi gelecek!
Arzum, ev dışında çok sık sorulan ‘bugün ne yesek?’ sorusuna Foodie Elektrikli Modern Sefer Tası ile yanıt veriyor. Sağlıklı ev yemeklerinizi dilediğiniz her yere taşıyarak, düzenli ve sağlıklı beslenme rutininize devam etmek artık çok kolay.

İki yemek kabı ve bir tabağa sahip olan Foodie, tek veya çift katman olarak da kullanım imkanı sunuyor. Yemeklerinizi ısıtabilir, hatta buharda pişirebilir, vakumlu kapaklar sayesinde de uzun süreli tazelik sağlayabilirsiniz. Üstelik yumurtanızı dışarıda haşlamak ve pirinç pilavı pişirmek de Foodie ile mümkün.

Şık tasarım, kolay taşıma
Şık ve kompakt tasarımı, çevre dostu taşıma çantası ile çantanızda ya da elinizde kolaylıkla taşıyabileceğiniz Foodie Elektrikli Modern Sefer Tası; eğlenceli dış yüzeyi ile de gününüze keyif katmaya hazır.

Arzum Foodie Elektrikli Modern Sefer Tası, Kasım ayı itibariyle yetkili satış noktalarında ve arzum.com.tr’de.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*