Dreametech,D10s serisi robot süpürgelerini Türkiye pazarında satışa sundu

Hızla büyüyen bir teknoloji şirketi ve ev temizlik cihazlarınınlider üreticisi Dreametech, D10s serisi robot elektriklisüpürgelerini Türkiye’de satışa sundu. D10s serisi, D10s, D10sPro ve D10s Plus olmak üzere üç modele sahip. Daha önceki D10Plus modelinin 45 günlük toz toplama süresini 65 güne çıkartanve toz torbası kapasitesini 4 litreye yükselten D10s Plus, yapayzeka ve çöp istasyonu ile birlikte geliyor. Seriye eklenen,ekonomik model D10s’te, çöp istasyonu ve yapay zeka yer almıyor.Türkiye’de satışına henüz başlanmayan ara model D10s Pro isebaz modelin yapay zekalı versiyonu.

Türkiye’de satışa sunulan D10s Plus yapay zeka destekli engeltanıma, gelişmiş LDS haritalama ve güçlü 5.000 Pa emiş gücüdahil olmak üzere sunduğu gelişmiş özellikleri uygun fiyatasunuyor.

D10s serisinin, amiral gemisi ürünü olan D10s Plus, hızlı tozboşaltma ve tıkanmayı önleyen, DualBoost 1.0, otomatik boşaltmasistemini destekleyen, çöp istasyonu ile birlikte geliyor. 4litrelik toz torbası sayesinde, 65 güne varan toz toplama süresiylepiyasada en uzun süreyi sunan robot süpürge olarak dikkat çekiyor.Yoğun haneler için tasarlanan ürün, az bakım gerektiren özelliğiile, ev süpürme rutininizi tamamen hayatınızdan çıkartmayaaday.

Evinizi temizleyen yapay zekâ

D10s Plus, etkileyici toz toplama özelliklerine ek olarak, Dreametech’in güçlü AI Action teknolojisine ve gelişmiş LiDARnavigasyon teknolojisine sahip. D10s Plus, kendi fiyat skalasındayapay zekâteknolojisine sahip birkaç robot süpürge arasında yer alıyor.D10s Plus’ın sahip olduğu gelişmiş navigasyon sistemi, evinizinharitasını çıkararak, hassas bir şekilde temizlik yapmasını vezemininizin her santiminin tamamen temizlenmesini sağlıyor. AIAction yapay zeka teknolojisi, engelleri akıllı bir şekildetanımlıyor ve engellerin etraflarını en iyi nasıltemizleyeceğini belirleyerek, D10s Plus’ın temizlemeözelliklerinden ödün vermeden temizlik yapmasını sağlarken,olası tehlikelerden de etkili bir şekilde kaçınmasına olanaktanıyor. Ayrıca, DreameBot D10s Plus, kendi özel uygulamasısayesinde uzaktan video özelliği sayesinde, nerede olursanız olunevinizdeki temizliği sizin yönetmenize de olanak tanıyor.
Cihaz, pil seviyesi yüzde 15’in altına indiği zaman, otomatik olarak şarj istasyonuna geri dönüyor ve pil yüzde 80 seviyesine ulaşınca, temizliğe bıraktığı yerden devam edebiliyor.

Kauçuk fırça

D10s Plus ayrıca, kiri yakalayarak sert zeminleri etkili bir şekilde temizleyen ve halıya derinlemesine gömülü kalıntıları karıştırırken aynı zamanda zeminlere karşı nazik olan, kılsız, kauçuk bir fırça tasarımına sahip. Kılsız, kauçuk fırça sayesinde evcil hayvanların tüylerini, süpürgeden temizlemek
D10s Plus, sahip olduğu 5.000 Pa emiş gücüyle piyasadaki tüm robot elektrikli süpürgeler arasından sıyrılıyor. Sahip olduğu 5200 mAh pil kapasitesi, şarj edilmeden 280 dakikaya varan kesintisiz temizlik yapmasına olanak tanırken, cihazı büyük evler ve aileler için mükemmel bir seçim haline getiriyor. Ayrıca, sahip olduğu su haznesi ile isterseniz ıslak isterseniz kuru temizlik de yapabiliyor.

D10s

Tüm bu gelişmiş özellikleri arayanlar ancak otomatik boşaltmaya imkan sağlayan çöp istasyonuna ihtiyaç duymayan kullanıcılar ise daha ekonomik fiyata serinin temel modeli D10s’e sahip olabilirler. D10s, kapladığı daha küçük alan ile özellikle dar mekanlar için yine aynı gelişmiş özellikleri sunuyor. Çöp istasyonu olmayan bu modelin, kendi çöp haznesi ise D10s’ten daha yüksek tutulmuş.


Ürünler Apple Siri, Amazon Alexa, Google Assistant ile sesli olarak da komut edildiği gibi kendisine özel uygulaması üzerinden de kontrol edilebiliyor.

D10s Plus modeli, tüylü ev hayvanı besleyen kullanıcılar, eveakşamdan akşama uğrayan çalışan insanlar ve çokça seyahateden insanlar için ideal bir seçim. D10s modeli ise öğrenciler,evhanımları ve küçük evlerde yaşayan kullanıcıların tercihiolabilecek bir model.

Ürünlerin Teknik Özellikleri

DreameBot D10s PlusDreameBot D10s
NavigasyonLDSLDS
Nesnelerden KaçınmaAI (Yapay Zekâ)Standart
Emiş Gücü5,000Pa5,000Pa
Dahili toz kapasitesi400mL570mL
Dahili su tankı140mL235mL
Vakumlama ve PaspaslamaKauçuk fırça + paspasKauçuk fırça + paspas
Halıda emiş gücü artırmaEvetEvet
Pil Kapasitesi5.200mAh5.200mAh
Çöp İstasyonuOtomatik BoşaltmalıHayır
Çöp Torbası Kapasitesi4LHayır
Fiyat16.999 TL12.999 TL

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*