iRobot Türkiye liderliğini koruyor

Global robot süpürge pazarının öncüsü iRobot, Türkiye'ye gelişinin ardından ilk lansmanını gerçekleştirdi. Etkinlikte iRobot dünyadaki faaliyetlerini, yeni ürünlerini ve Türkiye pazarındaki hedeflerini katılımcılarla paylaştı. Kendi toz haznesini kendi temizleyen yeni robot süpürgelesi Roomba i7+, Roomba s9+ ve akıllı haritalama sistemine sahip robot paspası Braava jet® m6’yı tanıttı.

25 yılı aşkın robotik uzmanlığı ve sürekli yenilenen inovatif teknolojileri ile iRobot,19 Eylül 2019 tarihinde Raffles İstanbul’da düzenlediği basın toplantısında Türkiye lansmanını gerçekleştirdi. iRobot EMEA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Jean-Jacques Blanc, iRobot’un EMEA Ürün Müdürü Antoine Garcia ve iRobot Türkiye Ülke Müdürü Murat Köse’nin katıldığı toplantıda iRobot’un dünyadaki faaliyetleri, Türkiye pazarındaki hedefleri ve yeni ürünleri tanıtıldı.

Blanc: “Türkiye’nin temizlik alışkanlıklarını değiştirmeye adayız”

Lansman toplantısında ilk olarak sahne alan iRobot EMEA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Jean-Jacques Blanc, iRobot’un kuruluş hikayesini, dünyada geldikleri noktayı, başarılarını ve Türkiye pazarına sunduğu yeni ürünleri anlattı. Türkiye pazarının önemine değinen Blanc, robot süpürge kategorisinde çığır atan ürünleri Türk tüketicisinin beğenisine sunduklarını açıkladı. Geçtiğimiz yıl online pazarda robot süpürge aramalarının dört kat arttığı bilgisini veren Jean-Jacques Blanc, Türkiye’de robot süpürge pazarında liderliğe yükselmeyi ve markanın globaldeki öncü vizyonunu Türkiye’de başarılı bir şekilde yürütmeyi hedeflediklerini açıkladı.

Blanc, “Günümüzde tüketicilerin şehir hayatının hızlı temposunda ev temizliğine vakit ayıramadıklarını görüyoruz. Bu nedenle yaşamı kolaylaştıran robot süpürgelere ilgi giderek artıyor. Robot süpürgeler bütün evi kendi kendine süpürerek ev temizliğini kolaylaştırıyor. 2018’deki büyümemizi 2019’da da sürdürüyoruz. 2018’de 1.09 milyar dolar ciroya ulaşarak bugüne kadar 25 milyon robot süpürge sattık” dedi. Türkiye pazarındakiiRobot Roomba robot süpürge ve robot paspas modellerini, Hepsiburada, Teknosa, MediaMarkt, Amazon Türkiye, Boyner, Süpürge Sepeti ve GelecekEvimde internet siteleri üzerinden Türk tüketicisi ile buluşturduklarını vurgulayan Blanc, “Bugün sizlerle buluşturduğumuz yeni ürünlerimiz ile tüketicilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Ödüllü tasarım Roomba® i7+ i

iRobot’un yeni ürünü Roomba® i7+ dünyanın en eski ve saygın tasarım yarışmalarından biri olarak kabul gören IF Design Award’ta “Design Excellence/Tasarımda Mükemmellik” ödülünü kazandı. Robot süpürge pazarının lideri iRobot,  IF Design Award’ta robot süpürge kategorisinde 2014 yılında Roomba® 800 ve 2013 yılında Roomba ® 780 ile ödüle layık görülmüştü.

Robot süpürge alanında bir ilk olan Roomba® i7+, otomatik kir boşaltma fonksiyonu ile kullanıcılara büyük bir konfor sağlıyor. Hem şarj ünitesi hem de temizleme haznesi olarak kullanılan otomatik kir boşaltma sistemi Clean Base ile piyasada hiçbir robot süpürgede bulunmayan bir özelliği ilk kez tüketicileri ile buluşturuyor. iRobot Roomba i7+ robot süpürge evi kendi kendine temizledikten sonra toz haznesini de otomatik olarak kendi boşaltıyor. Roomba® i7+’ın tek kullanımlık kir poşeti, 30 toz haznesi kadar kiri tutabilecek kapasitesiyle dikkat çekiyor.

Tek bir tuşla ister tüm evi ister tek tek odaları temizletin!

Imprint Akıllı Haritalama navigasyon sistemi sayesinde Roomba® i7+, engelleri ve mobilya çeşitlerini tanırken, temizleme yöntemini de buna göre belirliyor. Imprint Akıllı Haritalama sistemi ile kullanıcılar isterlerse tüm evlerini veya oda seçimi yaparak tek tek odaları tek bir tuşla temizletebiliyor.

iRobot’un piyasaya çıkmayı bekleyen iki yeni ürününden biri olan iRobot® Roomba® s9+ Robot Süpürge ile Türk tüketiciler evlerinin dijital haritalarını oluşturup, saniyede 25 kere tarama potansiyeliyle temizlik yapabilecekken, ıslak paspas modunda 1.000 fit kareye kadar kapsama alanı sağlayan Braava jet® m6 Robot Paspas ile de evdeki tüm yapışkan lekelerin ve mutfak kirlerinin üstesinden gelebilecekler.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*