Halı ve koltuk yıkama Kaercher ile kolaylaşıyor

Bahar aylarını yaşadığımız şu günlerde evlerde kapsamlı temizlikler başlıyor. Herkesin gözünde büyüyen koltuk ve halı temizliği Kärcher’in SE 6100 yıkama makinesi ile artık zorluktan çıkıp keyifli bir hale dönüşüyor.

Evlerde koltuk ve halıların hijyeni, sağlığımız için büyük önem taşıyor. Halı ve koltuklarda içinize sinecek hijyen ve temizlik sunan Kärcher SE 6100 yıkama makinası kirlere geçit vermiyor, temizlikte etkili sonuçlar almanızı sağlıyor.

Kärcher SE 6100 halı ve koltuk temizleme makinesi, basınçlı sprey püskürtme ve güçlü vakum özellikleri sayesinde koltuk ve halıda yer alan inatçı yağ lekeleri, kir ve kötü kokuları derinlemesine hijyenik temizlik sağlayarak, diğer makinelere göre yüzde 50 hızlı kurutuyor. Evcil hayvan besleyenler için ideal bir yıkama makinası olan SE 6100, tüm kıl ve tüylerden oluşacak alerjik ortamları yok ederek yaşam alanlarınızı kusursuz hijyene kavuşturuyor.

Sert zeminlerde de temizlik sağlıyor

Kärcher SE 6100 eviniz veya bahçenizde yer alan doğal kayalardan oluşan zeminlerde, fayans ve döşemeler, mermer ve sentetik yüzeylerde de sert zemin başlığı sayesinde köşe bucak temizlik imkânı da sunuyor. 

Çift yönlü kullanım sağlıyor

Çift tank sistemi bulunan makinede ayrıştırılmış temiz ve kirli su tankı yer alıyor. Entegre püskürtme hortumu sayesinde etkili ve kolay temizlik imkanı sağlayan yıkama makinesinde yer alan su tankı çıkarıldığında ise tam donanımlı ıslak kuru süpürge özelliğine kavuşuyor. Cihaz yassı filtresi sayesinde filtre değiştirmeden veya makinayı durdurmadan ıslak-kuru vakumlama da yaparak sizi yormadan temizlik yapma kolaylığı sağlıyor. 

Profesyonel halı yıkama firmalarının da en çok tercihi ettiği marka olan Kärcher, profesyonel temizliği evlere getiriyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*