Fakir Hausgeräte; sağlığı ve iyi yaşamı destekleyen teknolojileri ile dikkat çekiyor

akir Hausgeräte, tüketicilerinin yaşam kalitesini artırmaya yardımcı yenilikçi teknolojileri ile sağlıklı beslenme ve sağlıklı yaşamı destekliyor.

Fakir Hausgeräte mutfağın lideri blender setleri ile yaz aylarının vazgeçilmezi sağlıklı lezzetleri hazırlamada en büyük yardımcı…

Sağlıklı lezzetler hazırlamaya yardımcı Fakir Hausgeräte Mr Chef Quadro Blender Seti; iki kademeli hız ayarı, pratik kullanım sağlayan ergonomik tutuşu ve ekstra güvenlik sistemleriyle kullanıcısının iyiliğini gözeten bir tasarım olmasıyla öne çıkıyor. Turbo fonksiyonuyla hızlı bir şekilde sağlıklı besinler hazırlanmasına yardımcı Fakir Hausgeräte Mr Chef Quadro Blender Seti; kaymaz alt tabanı, çelik bıçakları sayesinde kusursuz doğrama sağlıyor. Fakir Hausgeräte MixyPro Plus Smoothie Blender ise tüm malzemeleri kolayca karıştırarak sebze ve meyvelerin suyunu vitaminlerini kaybetmeden en lezzetli haliyle sunuyor. Fakir Hausgeräte MixyPro Plus Smoothie en büyük meyve ve sebzelerin bile sığabileceği, 1,5 litrelik çıkarılabilir cam haznesi ve şık tasarımı ile mutfakların vakit kazandıran en dayanıklı ve zarif üyesi olmaya geliyor. Çıkarılabilen altı farklı paslanmaz çelik bıçağı ile Fakir Hausgeräte MixyPro Plus Smoothie Blender buz kırma özelliği, üç farklı çalışma programı ve güçlü öğütme haznesi ile buzlu içeceklerin yanı sıra sos ve yemekleri kolaylıkla hazırlıyor.

Fakir Hausgeräte yenilikçi teknolojileri ile sağlığınıza odaklanarak iyi yaşamı destekliyor.

Suyu hidrojen ile canlandıran Fakir Hausgeräte Aqua Gio Hidrojenli Su Üretme Cihazı, sağlıklı su ile sağlıklı yaşamı garantiliyor. İçme suyunu elektroliz edip içindeki hidrojen moleküllerini artırarak hidrojenli su üreten Aqua Gio Hidrojenli Su Üretme Cihazı, su içerisinde bulunan zararlı maddeleri yok ederek yararlı mineralleri koruyor. Her zaman olması gerektiği gibi sıcak yaz günlerinde de su içmenin sağlığa yararını önemseyenleri tercihi Fakir Hausgeräte Aqua Gio Hidrojenli Su Üretme Cihazı; yaşam kalitesini artırmaya imkân tanıyan yenilikçi teknolojisi sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklardan ve alerjik reaksiyonlardan korumaya yardımcı oluyor ve diyabetin kontrol altında tutulmasının desteklenmesine katkı sağlıyor. Yorgunluk ve stres seviyesini düşürme etkisi, metabolizmanın hızlanmasını sağlama ve zayıflama etkisinin yanı sıra düzenli kullanımda yaşlanmayı geciktiriyor.  

İyi Yaşam’a odaklanan Fakir Hausgerate, güvenli ve pratik sterilizasyon için elektroliz teknolojisiyle geliştirilen Fakir Hausgeräte Hypo Clean Sterilizasyon Sağlayan Su Üretme Cihazı ise kimyasal içermeyen dezenfektan hazırlıyor. Sağlık Bakanlığı’ndan Biosidal ruhsatlı Fakir Hausgeräte Hypo Clean Sterilizasyon Sağlayan Su Üretme Cihazı laboratuvar sonuçlarına göre yüzde 99,99 hijyen sağlıyor. Mikro damlacık teknolojisine sahip özel şişe tasarımı ile geniş bir alana püskürtme yaparak pratik kullanım sağlıyor. Ev ve iş yerlerinin hijyeni, cilt temizliği, kötü koku giderimi, evcil hayvan bakımı, otomobil ve ev sterilizasyonu, bitki bakımının yanı sıra daha birçok alanda kullanım imkânı sağlayan Fakir Hausgeräte Hypo Clean Sterilizasyon Sağlayan Su Üretme Cihazı gerekli pek çok farklı alanda hijyen ortamını garantiliyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*