Çarkı çevir, saç uzunluğunu ayarla

Remington, Power X serisi ürünleriyle sıradışı bir teknolojiye imza atıyor. Tıraş makinesinin üzerinde bulunan çevirmeli çark sayesinde, saç kesiminizin uzunluğunu kolayca ayarlayabiliyor ve 72 farklı uzunluk içinden 0,1 mm ve 1 mm'lik artışlarla seçim yapabiliyorsunuz.

Günümüzde bakımlı ve kusursuz bir görünüme kavuşmak, artık erkekler için de önemli bir konu. İstenilen sonuca ulaşabilmek içinse doğru ürün tercih etmek gerekiyor. Remington Power X serisinin en önemli özelliği, saç kesiminde kusursuz görünüm için ekstra kontrollü şekillendirme özelliğine sahip olması. Ekstra kontrol ve tam hassasiyet için makinenin üzerinde bulunan çevirmeli çarkın çevrilmesi yeterli oluyor. 72 farklı uzunluk imkanı sunan çarktaki aralıklar 0,1 mm’lik artışlarla ilerliyor. Böylece istenilen saç stiline ve kusursuz hizalanmış favorilere kuaföre gitmeden dakikalar içinde ulaşmak mümkün.

Seride iki farklı model bulunuyor. Power X Series X3 ve Series X5. Farklı uzunluk imkanı sunan her iki modelin de ortak özelliği standart tıraş makinelerine göre 3 kat daha güçlü saç kesme performansına sahip olmaları. Her iki modelde de kendiliğinden bilenen Japon bıçakları ve ayarlanabilir taraklar (3-35mm) kullanılıyor. 75 dakikalık kablosuz kullanım süresine sahip Power X serisi, alışılagelmiş siyah ve gri renkli tasarımların yanı sıra  turkuaz ve beyaz renkleriyle de dikkat çekiyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*