Yeni nesil Hoover H-FRIDGE 500 serisi verimli soğutma teknolojilerine, akıllı bağlantılara ve kullanışlı iç tasarım sahip

Her ihtiyaca uygun, kullanışlı ve tasarruflu Hoover H-FRIDGE 500 serisi buzdolapları mutfağınıza şıklık katarken, yiyecekleriniz tazeliğini koruyor.

Sizi anlayan akıllı bağlantılı akıllı buzdolabı.

hOn uygulaması aracılığıyla ekstra içerik dünyasına erişebileceğiniz H-FRIDGE 500, size özel kullanışlı özellikler sunuyor. Uygulama sayesinde Envanter Yönetici, Yiyecek Bulucu ve Soğuk İçecek Asistanı gibi günlük hayatınızda yardımcı olacak pek çok programa ulaşabilir, yiyeceklerin son tüketim tarihlerini takip edebilirsiniz. H-FRIDGE 500, akıllı bağlantılarıyla hayatınızı kolaylaştırıyor.

Yiyecekleri ilk günkü lezzetinde saklayan Total No Frost Air Care.

Homojen hava akışı sağlayan Total No Frost Air Care sayesinde her rafta sıcaklık ve nem, yan çıkışlardan gelen hafif bir hava akımı sayesinde sürekli değişir. İçeride dolaşan hava, yiyeceklere doğrudan çarpmaz ve yiyecekler her zaman ilk günkü gibi taze ve sağlıklı kalır.

100 farklı dizilim sayesinde yüksek kullanım kolaylığı.

İhtiyaçlarınıza ve kullanım alışkanlıklarınıza göre düzenleyebileceğiniz raf sistemi sayesinde, yiyecek ve içeceklerinizi istediğiniz gibi yerleştirip, her zaman maksimum kullanım kolaylığı sağlarsınız. Hareketli raflar ve özel çekmecelerden 100 farklı dizilim kombinasyonu yapabilirsiniz.

Süper soğutan Super Cooling!

Yiyecekleri buzdolabınıza yerleştireceğiniz zaman, istenmeyen ısı kayıpları sebebiyle yiyeceklerin vitaminlerini kaybetmelerini Super Cooling fonksiyonu ile engelleyebilirsiniz. Koruyucu Super Cooling fonksiyonu, normalden kısa sürede soğutma yapıp, yiyeceklerin taze kalmasını, tatlarını ve besleyiciliğini yitirmeden daha uzun süre saklanmasını sağlar.

Eco Mode fonksiyonuyla yüksek enerji tasarrufu.

Detaylara özen gösteren yenilikçi Hoover’in, buzdolaplarındaki Smart Inverter teknolojisi sayesinde, siz de maksimum enerji tasarrufu sağlarsınız. Tek düğme ile etkin hale getirebileceğiniz Eco Mode sayesinde, buzdolabınız daha düşük enerji harcarken, maksimum verimlilikte yüksek performansla çalışır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*