Homend’in kahve makineleri ile “5 Aralık Dünya Kahve” günü çok keyifli geçecek

Homend “5 Aralık Dünya Kahve Günü” için, birbirinden özel kahve makinası alternatifleri sunuyor. Türk kahvesi tutkunları için Homend Pottoman, filtre kahveyi tercih edenler için Homend Coffeebreak 5002h Filtre Kahve Makinesi ve en pratik kahve keyfi için Homend Coffeebreak 5012H Paslanmaz Çelik Termos/Muglı Filtre Kahve Makinesi ile Dünya Kahve Günü’nü kahvenin gerçek tadına vardığınız unutulmaz anlara dönüştürün.

Ürünlerinin tasarımı ve fonksiyonelliği ile mutfakta hayatı kolaylaştırarak, kullanıcılarının yaşam kalitesini artıran Homend, “5 Aralık Dünya Kahve Günü” için birbirinden kullanışlı makinelerini kahve tutkunlarına sunuyor.

Aynı anda 5 fincan kahve pişiriyor

Homend, Türk kahvesi gurusu Pottoman’la eşsiz bir deneyim yaşatırken, özel ısı dengesi sayesinde, közde pişirilmiş lezzetteki bol köpüklü kahveleriniz hem sizin hem de sevdiklerinizin keyfine keyif katıyor. 5 fincan Türk kahvesi pişirebileceğiniz geniş hazneli Pottoman, akıllı sensörleri ile haznedeki miktarı algılayarak kahvenizin taşmasını önlerken kahvelerinizin her zaman bol köpüklü  olmasını sağlıyor. Mutfağınızın her köşesinde şıklığı ile de dikkat çekecek olan makineniz, kahvenizi pişirip haznesini çıkardığınızda da kendini otomatik olarak kapatıyor. Başka bir düğmeye basmanıza gerek bırakmadan kahvenizin doyumsuz lezzetinin keyfini çıkarmak da size kalıyor. Kırmızı gold, mor gold, antrasit gold ve krem gold olmak üzere 4 renk alternatifi bulunan Pottoman, mutfağınıza çok da yakışacak.

Bol sütlü Türk kahvesi keyfi sevenlere

Türk Kahvesine farklı alternatif getirmek isteyenlere sütlü Türk kahvesi. Homend’in özel olarak ürettiği Pottoman Milk in 1870H Sütlü Türk Kahvesi Makinası ile günün en keyifli saatlerinde kendiniz için bir farklılık yaratarak, Türk kahvenizi sütlü olarak için. Siz de alışılmış Türk Kahvesi dışına çıkarak, damaklarınızı şenlendirin.

Hayalinizdeki kahve tadı

Filtre kahvesiz yapamayanlara özel Homend Coffeebreak 5002h Filtre Kahve Makinesi çekirdek öğütme özelliği ile kahvenin aromasını artırabiliyor. Böylece kahvenizi tam da damak zevkinize uygun olarak hazırlarken, cam gövdeli demliği ile kahvenin tadı ve sıcaklığını da en iyi şekilde muhafaza ediyor. Üstelik özel tasarım altın filtresi ile her seferinde tam kıvamında, ağzınıza layık aroma elde etmenizi de sağlıyor.

Pratikliği seven kahve meraklılarına

Homend Coffeebreak 5012H Paslanmaz Çelik Termos/Muglı Filtre Kahve Makinesi ile günün her saati, eşsiz lezzette bir filtre kahve demlemek artık çok kolay. Kahvenizi sıcacık ve taze tutarak gün boyu yanınızda güvenle taşımanızı sağlayan paslanmak çelik termosu hem sağlıklı hem de pratik olan makine, tek dokunuşla hızlıca kahvenizi demleyerek termosa aktarıyor. Size de dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerde lezzetli ve sıcacık kahvenin keyfini çıkarmak kalıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*