Homend Pottoman közde pişirilmiş, bol köpüklü Türk kahvesi lezzeti sunuyor

Homend Pottoman ile bambaşka bir kahve keyfi deneyimlemeye hazırlanın! Homend Pottoman’ın özel ısı dengesi sayesinde, közde pişirilmiş lezzetteki bol köpüklü kahveleriniz, hem sizin hem de sevdiklerinizin keyfine keyif katacak.

Homend’in Türk kahvesi gurusu Pottoman’la eşsiz bir deneyim yaşayacaksınız. Homend Pottoman’ın özel ısı dengesi sayesinde, közde pişirilmiş lezzetteki bol köpüklü kahveleriniz, hem sizin hem de sevdiklerinizin keyfine keyif katacak.

Beş fincan kahve pişirebilirsiniz 

5 fincan Türk kahvesi pişirebileceğiniz geniş hazneli Pottoman, akıllı sensörleri ile haznedeki miktarı algılayarak kahvenizin taşmasını önleme özelliğine sahip. Bu sayede her zaman bol köpüklü kahve yapmanızı sağlayacak olan Pottoman, size temizlikle ilgili sorun da çıkarmıyor. 

Mutfağınızın her köşesinde şıklığı ile de dikkat çekecek olan makineniz, kahvenizi pişirip haznesini çıkardığınızda da kendini otomatik olarak kapatıyor. Başka bir düğmeye basmanıza gerek bırakmadan kahvenizin doyumsuz lezzetinin keyfini çıkarmak da size kalıyor.

İşinizi kolaylaştıran özellikler

Kırmızı, bulut kremi ve su yeşili olmak üzere 3 renk alternetifi bulunan Homend Pottoman, işiniz bittiğinde otomatik kapanması, sesli ikaz özelliği, 300 ml’lik kapasitesi, haznesinde su olmadığında çalışmama ve taşma emniyetleri ile mutfakta hayatınızı daha da kolaylaştırıyor.

Sevgililer Günü’ne özel kampanya 

Homend Pottoman Türk Kahvesi Makinesi’ni, www.homend.com.tr adresinin yanı sıra, Karaca Grup satış noktaları, önde gelen online pazaryerleri  ve teknoloji mağazalarında bulabilirsiniz. Türk kahvesi gurusu Homend Pottoman’ın fiyatı Sevgililer Günü’ne özel kampanya ile yüzde 15 indirimle sadece 279,99 TL. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*