Homend Meatbox ile en zorlu işlerin üstesinden zahmetsizce gelin

Homend’in kasap titizliğinde çalışan kıyma makinesi Meatbox 3100H, en zorlu işlerin üstesinden zahmetsizce gelmenizi sağlıyor.

Homend, kıyma makinesi Meatbox 3100H ile mutfağınıza vazgeçemeyeceğiniz bir konfor getiriyor. Üstün performansı ile sadece etleri kıyma haline getirmekle kalmayıp, kışlık domates ve salça yapımında da sizi hayrete düşürecek kadar işlerinizi kolaylaştıran Homend Meatbox, özel aparatları sayesinde ise lezzeti unutulmayacak sucuk, sosis ve içli köfte yapmanızı sağlıyor.

En zorlu işlere pratik çözüm 

Ayarlanabilir diski ile etinizi kalın, orta ve ince kıyma şeklinde çekmenizi sağlayan Homend Meatbox, 2 kg eti bir çırpıda istediğiniz şekilde hazırlayıp zamandan tasarruf etmenizi de sağlıyor. Akla geldiğinde “çok zahmetli iş” dedirten kışlık domates ve salça yapımı ise Homend Meatbox ile sizin için artık çok kolay. 

Lezzetine doyulmayan içli köfteler, sucuk ve sosisleri hazırlamak ise en az yemesi kadar keyifli olacak. Mutfağın bu klasik lezzetlerini evinizde kendi ellerinizle hijyeninden emin, gönül rahatlığıyla hazırlayıp tüketmenin keyfini yaşayın. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*