Time Dergisi, LG OLED C1’i 2021’in en iyi buluşlarından biri olarak seçti

2021 LG OLED TV serisinin ödüle doymayan modeli LG OLED C1, bu kez de dünyaca ünlü Time Dergisi tarafından ödüllendirildi. Yayın LG OLED C1 modelini “2021’in En İyi 100 Buluşu” arasında gösterdi.

Sea view living room of luxury summer beach house with TV stand and wooden cabinet. Empty rough white concrete wall background in vacation home or holiday villa. Hotel interior 3d illustration.; Shutterstock ID 1110620126; Purchase Order: -

LG Electronics’in (LG), 2021 OLED TV sersinin öne çıkan modellerinden C1, Time Dergisi tarafından 2021 yılının en iyi buluşlarından biri olarak seçildi. Serinin öne çıkan modeli, daha önce de aralarında “CES En İyi Inovasyon”, “CES Onur Ödülü”, “TechRadar Editörün Seçimi”, “T3 Platinum Ödül”, “HDTV Test En Çok Önerilen Ürün” başta olmak üzere bir çok ödüle layık görülmüştü. 

2021 serisi LG OLED TV modelleri arasında yer alan C1 serisi, farklı kullanıcı ihtiyaçlarını ve mekan gereksinimlerini karşılamak için oyunseverlerin favorisi 48 inç’ten ultra geniş 83 inç’e kadar farklı ekran boyut seçenekleri sunuyor. 

Kusursuz Renkler

C1 serisinin 4K OLED ekranı, LCD TV’lerin geleneksel arkadan aydınlatmalı tasarımını bir kenara bırakarak, bunun yerine kendi parlaklıklarını kendi kontrol eden pikselleri içeriyor. Böylelikle, karanlık sahnelerde bile kusursuz renkler, net görüntüler ve çarpıcı kontrastlar sağlıyor. %100 renk doğruluğuna sahip olduğu uluslararası ürün test ve belgelendirme kuruluşu Intertek tarafından doğrulanan C1 OLED serisi üstün görüntü kalitesi ile birlikte Dolby Vision ve Dolby Atmos desteği ile gerçekçi bir sinema deneyimi sunuyor.

Oyuncuların Favorisi

HDMI 2.1 desteği ile 120 Hz yenileme hızı ve AMD FreeSync ve NVIDIA G-SYNC desteği gibi oyuncu dostu özellikler sunan LG OLED TV C1 serisi, yeni Xbox Series X gibi yeni nesil oyun konsollarıyla eşleştirme yapılabilecek en iyi seçeneklerden biri olarak işaret ediliyor. C1 serisi OLED piksel teknolojisi sayesinde daha az takılma, gecikme ve titreşimsiz & düşük mavi ışık yayan görüntü ile oyunculara büyük avantaj sağlıyor. 

C1 için “Yılın en çok satan premium TV’si olmasına şaşmamalı” diyen Time Dergisi, C1 serisinin, film prodüksiyonu ve optimizasyonu için sıklıkla referans monitör olarak kullanıldığını ve 72. Teknoloji ve Mühendislik Emmy Ödülleri’nde Hollywood Referans Ekranı ödülünün kazananı da olduğunu hatırlatıyor. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*