SU vs. BUHAR… Buharlı temizleme cihazlarını neden tercih etmelisiniz?

Deterjan, su sonra biraz daha deterjan derken bilinen klasik temizlik metottu hem cildinizi hem de ekonominizi olumsuz etkilemekte. Buharlı temizleme cihazları ise daha etkili, hijyenik, güvenilir ve ekonomiktir.

S

Deterjan ve diğer kimyasallı temizlik ürünlerine gerek duymadan, suyu belirli bir dereceye getirip kuru bir buhara dönüştürdükten sonra tüm eşyalarınızı hızlı bir şekilde temizleyebilirsiniz. Kimyasalın cildinize ve ekonominize verdiği zarardan korunmuşta olursunuz.

Buharlı temizlik sayesinde yüksek bir dereceye ulaşan suyun kuru bir buhara dönüşmesiyle, alerjenlerle(akar) mücadelenizde şu ana kadar uyguladığınız tüm yöntemlerden daha çok başarılı, etkili ve ekonomiktir. Çevreye duyarlı bir ürün olan buharlı temizleme cihazı suyu daha az israf eder ve sıfır kimyasal madde ile çevreye daha fazla özen gösterilmesi anlamına da gelir.

Buharlı temizlik ile tüm yüzeyleri temizlemek mümkündür. Her yeri temizleyebilmesi ve ulaşamayacağınız yerleri bile hijyenik hale getirmesi kesinlikle önerilebilecek ürünler listesinde 1. Sırada yer almasını sağlıyor. Döşeme, fayans, duş kabini, drenaj, ocak, vitrifiye, kalorifer petekleri, derz araları, yastıkları, koltuklar, halı ve daha saymakla bitiremeyeceğimiz yerlerin temizliğini ve hijyenini kolaylıkla sağlayabilirsiniz.

Klasik temizleme ile temizlik sonrası hoş bir koku evinizi çevreleyebilir fakat bu kısa sürelidir. Buharlı temizlik ile kötü kokulardan kurtularak (duman, yemek kokusu) koltuklarınıza ve halılarınıza sinmiş kokuları hatta kötü kokan lavabo ve çöp kutularınızın bile koku sorununu çözebilirsiniz.

Temizlikte hızlı ve pratik olmayı da kim istemez ki ama inatçı, yağlı ve paslanmış lekeler bazen uzun dakikalar boyunca aynı yerde uğraş vermemizi gerekmektedir. Aslında inatçı lekeleri, yağları ve pasları temizlemenin çok kolay bir yolu var ‘Buharlı temizleme cihazı.’ Suyu tankının içine koyarak evin her yerini buhar jetiniz ile çaba sarf etmeksizin kolayca temizleyebilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*