L’Oréal, CES 2021’de salonlar ve evler için sürdürülebilir saç bakımı teknolojisi L’Oréal Su Tasarrufu’nu tanıttı

L'Oréal bugün, CES 2021'de yeni "güzellik teknolojisi" yeniliğini açıkladı: L'Oréal Su Tasarrufu, çevre inovasyon şirketi Gjosa ile birlikte, salon ve evde güzellik rutini için sürdürülebilir bir saç bakım sistemi. Sistem, saçınızı yıkamanın ve bakımının yeni bir yolunu temsil ediyor: ileri teknoloji sayesinde lüks ve verimliliği artırırken su tasarrufu sağlayan bir sistem.

Courtesy of L'Oréal

Nesillerdir, saç yıkama için salon arka çubuğunu ziyaret etmek çok sevilen bir güzellik ritüeli olmuştur ve L’Oréal Su Tasarrufu ile bunu yapmak gezegenimiz için daha iyidir. L’Oréal Water Saver, su kullanımını% 80’e kadar azaltır. Sistemi, yüksek güçlü su optimizasyon teknolojisini doğrudan su akışına akan L’Oréal Professionnel ve Kérastase’den özel olarak tasarlanmış saç bakım ürünleriyle birleştirerek geleneksel saç yıkama deneyimini dönüştürüyor.

L’Oréal Su Tasarrufu, L’Oréal Technology Incubator ve İsviçreli çevre inovasyon şirketi Gjosa arasındaki bir ortaklıkla oluşturuldu. Sonuç, L’Oréal’in yüzyıllık formülasyon uzmanlığı mirasını, roket motorlarında kullanılan fraksiyonlama ilkesini su akışlarına uygulayan Gjosa’nın temel su optimizasyon teknolojisi ile birleştiren türünün ilk örneği bir üründür. Su damlacıkları belirli bir yöne ve düzgün bir dağılıma göre çarpışır. Bu, boyutlarını küçültür ve hızlarını hızlandırır, şampuanlar, saç kremleri ve diğer tedavilerin durulanmasını kolaylaştırırken saç yıkama ve durulama işleminde her damla su kullanılmasını sağlar.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*