Yeni FDA onaylı hava temizleyiciyi 15 dakikada COVID-19 virüsünü ortadan kaldırıyor

AG + ™ teknolojisine sahip Brondell Pro Sanitizing Air Purifier'ın COVID-19 virüsünün ≥% 99,9'unu ortadan kaldırdığı kanıtlıyor. Sistem, canlı aerosolize edilmiş COVID-19 virüsü kullanılarak MRIGlobal tarafından bağımsız olarak test edildi ve onaylandı. Cihaz aerosol partiküllerini litre hava başına iki milyon partikülden 15 dakika içinde sıfır havayı dezenfekte ediyor.

Dünyanın dört bir yanından yenilikçi sağlık ve kişisel bakım teknolojilerini Kuzey Amerika pazarına getirmede öncü olan Brondell, tek profesyonel sınıf, bağımsız hava temizleyicilerden biri olan Aurabeat’in AG + ™ Teknolojili Brondell Pro Sanitizing Air Purifier’ın piyasaya sürüldüğünü duyurdu. ABD’de havadan COVID-19 virüsünün (SARS-CoV-2)% 99,9’unu yakalayıp ortadan kaldırdığı bağımsız olarak test edilmiş ve onaylanmıştır ve aerosol partiküllerini litre hava başına iki milyon partikülden 15 dakika içinde sıfıra düşürmüştür.

AG + Technology, ilk olarak 2020 yılının Ağustos ayında Hong Kong merkezli Aurabeat Technology Limited tarafından tanıtıldı. Brondell, Kuzey Amerika’da AG + Teknolojisini kullanarak kendi hava temizleyicisini satma ve pazarlama özel haklarına sahiptir. Brondell Pro, ABD’de 649 ABD Doları (MSRP) karşılığında doğrudan Brondell.com’dan temin edilebilir. Yakında Bestbuy.com, Homedepot.com, Target.com ve Bedbathandbeyond.com adreslerinde satışa sunulacak.

Brondell Pro’nun AG + teknolojisi, üç filtre, UV Dezenfeksiyon ve Plazma Sanitizasyonu dahil olmak üzere beş katmanlı koruma kullanır ve virüs hücresi zarını etkili bir şekilde bozabilir ve parçalayarak SARS-CoV-2 virüsünün ve diğer virüslerin DNA ve RNA’sını hızla ortadan kaldırabilir. Bu katmanlar, 538 fit karelik bir ortamda havayı saatte 3,4 defadan fazla temizlemek için birlikte çalışır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*