Roborock, Model S7’nin tanıtımı ile temizliğin geleceğini yeniden keşfetti

Robot süpürgelerde akıllı kaldırma teknolojisine sahip dünyanın ilk (1) Sonik Paspas Sistemi, güçlü ve kullanışlı temizlik sağlıyor.

Roborock S7 - Level Up Your Cleaning with Sonic Mopping

Hayatı kolaylaştırmak için tasarlanmış ultra akıllı ev robotiklerinin yaratıcısı Roborock, CES 2021’de piyasadaki en hızlı sonic2 mop’lardan birini içeren gelişmiş bir robot vakumu olan Roborock S7’yi tanıttı. güçlü, kusursuz bir temizlik deneyimi. Zıt yüzeyler üzerinde sorunsuz bir şekilde geçiş yapmak için tasarlanan S7, kesintisiz daha etkili bir temizlik seansı sağlamak için robotik vakum ve paspas deneyimini basitleştiriyor.

Piyasadaki en hızlı 3 sonik paspaslardan biri olan Roborock S7, 1.650 kere / dk’dan 3.000 kere / dk’ya kadar çeşitli yüksek yoğunluklu fırçalama ayarları sunar, yüzeydeki kirleri kolayca parçalayarak ve en sert, kurumuş pislikleri bile parçalayarak zeminler her zamankinden daha temiz.
Akıllı paspas kaldırma, zorlu ortamlarda çevik gezinme sağlar – VibraRise ™ teknolojisi, halılar algılandığında paspası otomatik olarak kaldırır.

Roborock’un yeni ultrasonik halı tanıma teknolojisinin mümkün kıldığı bu yenilikçi özellik, S7’nin kesintisiz tek bir temizlik seansında sert zeminleri paspaslamasını ve halıları vakumlamasını sağlar. Temizlenmiş zeminlerin temiz kalmasını sağlamak için S7 yuvaya döndüğünde paspas da kaldırılır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*