CES 2021: Dreame Technology, akıllı ev için amiral gemisi temizlik ürünlerini sergiliyor

Dünyanın önde gelen akıllı ev temizleme markası Dreame Technology (Dreame), 11-14 Ocak tarihleri arasında CES 2021'e katılarak evdeki derinlemesine temizlik için kablosuz elektrikli süpürge T20 ve robot elektrikli süpürge D9'u sergiliyor..

Indiegogo’da geçen Eylül ayında 1,5 milyon ABD doları tutarında kitle fonlaması rekorunu kıran ilk elektrikli süpürge olarak T20 vakum, 125.000 dev / dak yüksek hızlı motorla 150 AW emiş gücü üretebilir. Akıllı uyarlanabilir emiş gücü, farklı zemin türlerini otomatik olarak algılayabilir ve buna göre emiş gücünü değiştirebilir.

Dreame’in birinci sınıf D9 robot elektrikli süpürgesi, benzersiz bir temizlik deneyimi için 14 devrim niteliğinde iyileştirme ile birlikte gelir. D9, daha verimli yol planlaması için yeni Lazer Mesafe Sensörü (LDS) navigasyonu ve Eşzamanlı Yerelleştirme ve Haritalama (SLAM) akıllı algoritmasına sahiptir. Robot, oda alanını tanıyabilir ve bir uygulama içinde görsel haritalar oluşturarak kullanıcıların temizlik sürecini yönetmesine ve izlemesine olanak tanır.

Dreame, kablosuz vakum T10 ve robot vakumu L10 pro ile birlikte bu yıl 150.000 dev / dak yüksek hızlı motora sahip sağlam bir model olan T30 vakumu piyasaya sürecek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*